Fikret Orman, Eto'o İçin İngiltere'ye Gidecek - Son Dakika
Spor

Fikret Orman, Eto'o İçin İngiltere'ye Gidecek

Fikret Orman, Eto\'o İçin İngiltere\'ye Gidecek

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Chelsea'nın yıldızı Samuel Eto'o için gelecek hafta İngiltere'ye giderek görüşmelerde bulunacak.

09.04.2014 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta Eto'o heyecanı yaşanıyor. "Vodafone Arena Stadı'na yıldız oyuncu getireceğim" sözü veren Başkan Fikret Orman, transfer için harekete geçti.

ORMAN İNGİLTERE'YE GİDECEK

Orman'ın hedefinde Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o var. Fikret Orman sezon sonunda Chelsea ile sözleşmesi bitecek Samuel Eto'o'nun menajerleri ile görüşmek için önümüzdeki hafta İngiltere'ye gidecek. Başkan Orman, Londra'da Eto'o'nun menajeri ile yüzyüze görüşecek. Orman böylelikle devre arasında Ronaldinho ile yapılan pazarlıklarda ortaya çıkan bilgi kirliliğin de önüne geçmeyi planlıyor.

MOURINHO İLE PROBLEMİ VAR

Görüşmelerin olumlu geçmesi halinde Başkan Fikret Orman Londra'da Eto'o ile biraraya gelecek. Kamerunlu golcü geçtiğimiz aylarda teknik direktör Jose Mourinho ile yaşadığı polemikle de gündeme gelmişti. Portekizli teknik adamın "Eto'o'nun gerçek yaşını kim biliyor" sözlerine, attığı gol sonrası yaptığı ihtiyar taklidiyle cevap veren tecrübeli oyuncunun, sezon sonunda İngiltere'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu sezon Chelsea formasıyla 32 resmi maçta forma giyen Kamerunlu yıldız 11 gol attı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fikret Orman, Eto'o İçin İngiltere'ye Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • BJK: 36 lık adamı ne yapacaksınız be.. 8 8 Yanıtla
  • kazim: ronaldinho vakasi yalandir inanmayin eto gelmez 4 7 Yanıtla
  • Nedim Balcıoğlu: daha çok beklerler 1 8 Yanıtla
  • Ahmet Y.: Ronaldinho transferinde bostonda alın diyen başka takım taraftarları nedense gelmediğinde pek bir sevinmişlerdi. Şimdi de Eto'o ya aynısını yapıyorlar enteresan. 6 0 Yanıtla

Advertisement