Fırtına 90+4'te Puanı Kurtardı: 1-1 - Son Dakika
Spor

Fırtına 90+4'te Puanı Kurtardı: 1-1

Fırtına 90+4\'te Puanı Kurtardı: 1-1

Trabzonspor, İstanbul Başakşehir deplasmanında uzatmalarda bulduğu golle puanı kurtardı.

22.09.2014 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında İstanbul Başakşehir, sahasında ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında saha karıştı. Tribünden sahaya giren taraftarlar oldu.

Trabzonspor beklendiği gibi maça baskılı başladı. 9. dakikada sağ kanattan Zeki ceza alanına ortasını yaptı ve Yalçın Ayhan topu kafasıyla ceza alanı dışına gönderdi. Top önünde bulan Medjani'nin sert şutu yandan auta çıktı. 17. dakikada Mehmet Ekici'nin sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Medjani'nin kafa vuruşu istediği gibi olmadı ve Başakşehir defansı topu uzaklaştırdı.

TRABZONSPOR UZAKTAN YOKLADI

Maçın 32. dakikasında Trabzonspor'da Papadopoulos'un ceza sahasından şutu kalecide kaldı. 35. dakikada ise bu kez Mehmet Ekici, yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu. Kaleci Volkan Babacan topu güçlükle çelebildi. Pozisyonun devamında da Zeki'nin pasında kale önünde Waris topa dokunmak istedi. Top yandan auta çıktı.

Karşılaşmanın 40. dakikasında ev sahibi ekipte Murat Akın'ın ceza sahası dışından sert şutu üstten farklı şekilde auta çıktı. İlk yarının uzatma dakikalarında Constant'ın sağdan serbest vuruştan ortasını kaleci Volkan yumruklayarak uzaklaştırdı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sona erdi.

BAŞAKŞEHİR GOLLE BAŞLADI

Başakşehir ikinci yarıya adeta golle başladı. 46'da sol kanattan ceza sahasına yaklaşan Mossoro, Vica'ya pasını çıkardı. Visca'nın hafif sol çaprazdan uzak köşeye şutu ağlarla buluştu: 1-0

Baskısını sürdüren Başakşehir'de Mossoro'nun sol çaprazdan çok sert şutunu Onur iki hamlede kontrol edebildi. 57'de etkili gelen Trabzonspor'da Mehmet Ekici'nin ceza sahası dışından şutu direği sıyırarak auta çıktı. 59'da da yaklaşık 30 metreden kazanılan serbest vuruşta Cardozo'nun şutu yandan auta çıktı.

BAYRAK KALKTI

Maçın 70. dakikasında Waris'in ara pasında Oscar Cardozo çok sert vurdu. Kaleci Volkan topu çeldi. Pozisyonun devamında Sefa topu ağlara gönderdi ancak Cardozo'nun pozisyonu için ofsayt bayrağı kalktı.

SAHA KARIŞTI

Maçın 73. dakikasında Vahid Halilhodzic tribüne gönderilince sahaya giren taraftarlar oldu. Bir taraftar Halis Özkahya'nın üzerine doğru koşarken araya giren futbolcular ve güvenlik görevlileri gerginliği yatıştırdı. Karşılaşma 3-4 dakikalık bir duraklama yaşadı. Sahaya yabancı madde atanlar da oldu.

87. dakikada Papadopoulos'un kendi yarı sahasından şişirdiği topa Belkalem kafayı vurdu. Kaleci Volkan topu tek hamlede tuttu. Maçın uzatma dakikalarında 90+4'te Uğur Uçar'ın uzaklaştırmak istediği top Visca'nın eline çarptı ve hakem penaltı kararı verdi Oscar Cardozo, penaltı vuruşunu gole çevirerek maçın skorunu belirledi: 1-1

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fırtına 90+4'te Puanı Kurtardı: 1-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement