Fırtına ve Yağış Yalova'yı Felç Etti - Son Dakika
Güncel

Fırtına ve Yağış Yalova'yı Felç Etti

Fırtına ve Yağış Yalova\'yı Felç Etti

Yalova’da bir anda başlayan ve yaklaşık yarım saat etkili olan fırtına ve sağanak yağış ilde onlarca ağacın devrilmesine, işyerlerinin camlarının patlamasına ve trafik kazalarına neden oldu.

08.05.2015 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da bir anda başlayan ve yaklaşık yarım saat etkili olan fırtına ve sağanak yağış ilde onlarca ağacın devrilmesine, işyerlerinin camlarının patlamasına ve trafik kazalarına neden oldu.

Yalova'da akşam 21: 30 sularında bir anda bastıran şiddetli fırtına sağanak yağışın da etkisi ile maddi zarara neden oldu. Fırtına nedeni ile Yalova'da bir çok bölgede onlarca ağaç devrildi. Çok sayıda ağaç dalı kırıldı. Çatılardan uçan parçalar araçların üzerine düşerek zarar verdi. Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde şiddetli yağış ve fırtına nedeni ile kontrolden çıkan 16-V-3919 plakalı otomobil orta refüje çarparak durdu. Kazada araç sürücüsü M.D (25) yaralandı. Ambulansla Yalova Devlet Hastanesine kaldırılan şahsın hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Öte yandan bir firmanın arka tarafında bulunan bir ağacın dalı kırılıp işletmenin üzerine düştü. Çarpmanın etkisi ile işletmenin camları kırılırken maddi hasar meydana geldi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fırtına ve Yağış Yalova'yı Felç Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement