Fırtına Yeniden Esmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Fırtına Yeniden Esmek İstiyor

Fırtına Yeniden Esmek İstiyor

Trabzonspor ile İstanbul Başakşehir, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla ligde 14'üncü kez karşı karşıya gelecek.

14.02.2015 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bordo-mavililer, geçen sezon sonunda Spor Toto Süper Lig'e yeniden yükselen ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan ismi İstanbul Başakşehir olarak değiştirilen rakibi karşısında şimdiye kadar 13 karşılaşma oynadı.

Geride kalan bu maçlarda Trabzonspor 8 galibiyet alırken İstanbul Başakşehir ise 2 kez kazandı. Taraflar 3 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 28 gol atarken kalesinde 12 gol gördü.

Trabzonspor, sahasındaki 6 maçın 3'ünde galip geldi, 2 karşılaşma beraberlikle sona ererken 1 karşılaşmayı da konuk takım İstanbul Başakşehir kazandı.

Bordo-mavililer, rakibi karşısındaki tek iç saha yenilgisini 2011-2012 sezonunda 1-0'lık sonuçla aldı. Trabzonspor, sahasındaki 6 maçta 9 gol atarken 6 gol yedi.

İki takım arasında İstanbul'da oynanan sezonun ilk maçı 1-1 eşitlikle sona ermişti.

FIRTINA'DA EKSİK ÇOK

Karşılaşma öncesi Trabzonspor'da eksik oyuncuların fazlalığı sıkıntı oluşturuyor. Bordo-mavililerde Bosingwa, Belkalem, Waris ve Onur Recep Kıvrak'ın sakatlığı bulunuyor. Erkan Zengin, Cardozo ve Salih Dursun da cezaları nedeniyle yarınki karşılaşmada görev yapamayacak.

Konuk takımda ise tek eksik cezalı olan Semih Şentürk.

MUHTEMEL 11'LERTrabzonspor: Hakan, Fatih, Medjani, Aykut, İshak, Mehmet Ekici, Constant, Özer, Sefa, Yusuf, Yatabare

İstanbul Başakşehir: Volkan, Epureanu, Yalçın, Ferhat, Uğur, Mahmut, Visca, Doka, Sedat, Rotman, Perbet

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fırtına Yeniden Esmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement