Foça'da Muhteşem Dans Gösterisi - Son Dakika
Güncel

Foça'da Muhteşem Dans Gösterisi

Foça\'da Muhteşem Dans Gösterisi

Yüzyirmi amatör dansçının sahne aldığı Foça Belediyesi Dans Kursları Bahar Gösterisi, izleyenlerden tam not aldı.

11.05.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık bir saat süren Foça Belediyesi Dans Kursları Bahar Gösterisinde çok özel bir bölüme de yer verildi. Engelli gençlerin sahne aldığı bu bölüm en çok alkışlandı. Engelli gençlerin dans ederken yüzlerine yansıyan mutluluğu, salonda bulunan herkesi de mutlu etti.

Dans Kursları Eğitmeni Gülhan Güzen Tutar yönetiminde; latin, hip-hop, caz, hint, oryantal ve sirtaki gibi birbirinden farklı kültürlerde gelişen dans türlerini başarıyla sahneleyen genç ve yetişkin kursiyerlerin performanları, izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Dans Kursları Eğitmeni Gülhan Güzen Tutar'a Foça adına teşekkür çiçeği veren Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; "Özgürlükler Kenti Foça'da, birçok yetenekli gencimizi, yetişkinimizi, sizleri, özgür bir biçimde bir araya getirmeyi sağlamada dans kursları ve birçok sosyal akvitemizin önemli bir işlevi bulunmakta. Bunu bu gece bir kez daha görüyor olmak açıkçası çok anlamlı. Özellikle değerli velilerimizinde bizlere güvenmesi ve gençlerimizi bize emanet etmesi, büyüklerimizin bizlere inanması ve bizlerle beraber olması açıkçası çok önemli. Foça Belediyesi Dans Kursları yaklaşık olarak on yılını tamamladı. Bu işin, bu serüvenin içindeki en önemli aktörlerden bir tanesi çok kıymetli dans hocamız Gülhan Güzen Tutar'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Salonu dolduran çok sayıdaki izleyiciye teşekkür eden Başkan Demirağ; "Ama biz sizi sahneye de bekliyoruz. Dans kurslarımızın her yaşta ve her kategori için çalışmalar yaptığını anımsatmak istiyorum. Hep beraber, özgürlükler içerisinde olalım. Birlikte eğlenelim. Bu mutlu günleri, birçok kez yaşayalım. Ayrıca yarın bizleri bu noktalara getiren, çok kıymetli Annelerimizin, Anneler Günü'nü de kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Foça'da Muhteşem Dans Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement