Foça'da Yeni Dönem Yeni Vizyon - Son Dakika
Yerel

Foça'da Yeni Dönem Yeni Vizyon

Foça\'da Yeni Dönem Yeni Vizyon

3. Kez seçilerek tekrar göreve gelen Foça'nın CHP'li Belediye Başkanı Gökhan Demirağ başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı.

10.04.2014 10:03  Güncelleme: 10:00

30 Mart'ta yapılan yerel seçimler sonrası 3. Kez seçilerek tekrar göreve gelen Foça'nın CHP'li Belediye Başkanı Gökhan Demirağ başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı.

Foça Balıkçı Kahvesi'ndeki Nisan ayı olağan koplantıyı birçok Foçalı izledi.

Meclis Toplantısı açış konuşmasını yapan Başkan Demirağ, yeni ekip, yeni dönem, yeni heyecanla göreve başladıklarını belirterek, "Önümüzde çok güzel 5 yıl var. Yeni ekibimizle Foça'mız için çok önemli ve güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Yeni meclisimiz Foça'mıza hayırlı olsun" dedi.

Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Yeni oluşan meclisimizle Foça'ya yeni vizyon çizip, geleceğimiz için hep birlikte uyum içinde çalışacağız. Muhalefet ve eleştirilere açık olacağız. Yapılan muhalefetten kendimize bir şeyler çıkaracak tecrübeye sahibiz. Bütün meclis üyesi arkadaşlarımızla uyum içinde bir beş yıl geçireceğiz" diye konuştu.

Foça Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı açılış konuşmasından sonra Meclis 1. ve 2. Başkanvekilleri seçildi. Yapılan oylama sonucu Meclis 1. Başkanvekilliğine Serdar Tunçbay seçilirken, 2. Başkanvekilliğine ise Bahar Öztürk seçildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Foça'da Yeni Dönem Yeni Vizyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement