Foçalı Öğrenciler Enerji Tasarrufu Haftası'nı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Foçalı Öğrenciler Enerji Tasarrufu Haftası'nı Kutladı

Foçalı Öğrenciler Enerji Tasarrufu Haftası\'nı Kutladı

İnsan hayatında önemli bir yer tutan enerjinin gereği kadar ve bilinçli olarak kullanılmasını sağlamak için her yıl 11-18 Ocak tarihleri arasında kutlanan Enerji Tasarrufu Haftası Foça’da da unutulmadı.

13.01.2015 17:57

İnsan hayatında önemli bir yer tutan enerjinin gereği kadar ve bilinçli olarak kullanılmasını sağlamak için her yıl 11-18 Ocak tarihleri arasında kutlanan Enerji Tasarrufu Haftası Foça'da da unutulmadı.

Hafta kapsamında Foça Necla Midilli Merkez İlkokulu öğrencilerine yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı. Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde düzenlenen törende, öğrencilere Enerji Tasarrufu Hakkında slayt gösterileri sunulurken, enerji tasarrufu hakkında bilgiler de verildi. Enerji nedir, enerji tasarrufu neden yapılmalıdır gibi konularda sunumlar yapılan etkinliklerde, günün anlamına ilişkin şiirler ve anlamlı sözlerden oluşan bir sunum da yapıldı.

Enerji Tasarrufu Haftası etkinliklerine katılan öğrenciler, farkındalık oluşturmak amacıyla ellerindeki balonlara günün anlamına ilişkin sözler yazdılar. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Foçalı Öğrenciler Enerji Tasarrufu Haftası'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement