Folklor Ekibi İl Birincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Folklor Ekibi İl Birincisi Oldu

Folklor Ekibi İl Birincisi Oldu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Kaymakamı Hamza Erkal Şanlıurfa İl Birincisi olan Siverek Halk Eğitim Merkezi folklor ekibini makamında kabul etti.

30.03.2015 13:15  Güncelleme: 13:25

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi Kaymakamı Hamza Erkal Şanlıurfa İl Birincisi olan Siverek Halk Eğitim Merkezi folklor ekibini makamında kabul etti.

İl genelinde yapılan folklor yarışmaların da tüm rakiplerini geride bırakarak birinci olan Halk Eğitim Merkezi Folklor Ekibi Kaymakam Erkal'ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kaymakam Hamza Erkal da öğrencileri tebrik ederek bölge turnuvasında da başarı diledi. Erkal öğrencilere ve eğitmenlerine çeşitli hediyeler verdi.

Erkal yaptığı açıklamada ilçedeki kurumların gerek il,gerekse bölge yarışmalarında aldığı başarıların herkesi gururlandırdığını belirterek, "Değerli gençlerimizin zamanlarını kültürel ve sanatsal faaliyetlerde kullanmaları ve başarılı olmalarını canı gönülden istiyor ve bu çalışmaları da sürekli destekliyorum. Bu anlamda ilimizi bölgede temsil edecek folklor ekibimizin de ziyareti ve başarısı beni ziyadesi ile mutlu etti. Gençlerimizin bundan sonra da destekçisi olacağım" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Folklor Ekibi İl Birincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement