Formayı Çıkarmadı, Twitterı Kapattı - Son Dakika
Spor

Formayı Çıkarmadı, Twitterı Kapattı

Formayı Çıkarmadı, Twitterı Kapattı

Sporcope - Sezon başında Galatasaray'dan ayrılarak Sivasspor'a transfer olan Yekta Kurtuluş transferin son günü Antalyaspor ile anlaştı.

03.02.2016 08:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sporcope - Sezon başında Galatasaray'dan ayrılarak Sivasspor'a transfer olan Yekta Kurtuluş transferin son günü Antalyaspor ile anlaştı.

Sivasspor'da istenilen performansı sergileyemeyen ve twitter'daki Galatasaray profil fotoğrafını değiştirmeyen Yekta Kurtuluş yiğidoların eleştirilerine maruz kalmıştı.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, sosyal medya hesaplarındaki profillerinde hala Galatasaray formalı resimlerini tutan Yekta Kurtuluş'u bir televizyon programında eleştirerek "Bu, profesyonel olamamış bir futbolcu göstergesidir. Onunla görüşeceğim. Gerekirse gider!" açıklamasını yapmıştı.

Taraftar twitter'dan eleştirmişti

Yaşananların ardından transferin son günü Antalyaspor'a transfer olan Yekta Kurtuluş yine fotoğrafı kaldırmadı ve bu kez twitter hesabını kapattı.

Eşi ve kendisi fanatik Galatasaraylı olan Yekta Kurtuluş twitter'da yek_35 hebasını kullanıyordu. Yekta'nın Instagram hesabı ise kilitli durumda.

Yekta Kurtuluş, Galatasaray'a gelmeden önce de Galatasaray taraftarı olduğunu göstermişti. Yekta, Kasımpaşa'da forma giydiği dönemde eşine evlenme teklifini 'Çıldırın Çıldırın' marşı ile yapmıştı.

Bu arada daha önce yazar Yekta Kopan twitter hesabından kendisini Yekta Kurtuluş sanan taraftarlara böyle sitem etmişti.

https://twitter.com/yektakopan/status/626659749346607104

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Formayı Çıkarmadı, Twitterı Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement