Fotoğrafını Çektiği Aslana Yem Oldu - Son Dakika
Dünya

Fotoğrafını Çektiği Aslana Yem Oldu

Fotoğrafını Çektiği Aslana Yem Oldu

Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde bir aslanın saldırdığı ABD vatandaşı kadın hayatını kaybetti, kocası ağır yaralandı.

02.06.2015 07:54  Güncelleme: 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güney Afrika'daki bir aslan parkında fotoğraf çekme hevesi, bir Amerikalı turistin ölümüne neden oldu. Johannesburg'daki parkta aslanların fotoğrafını daha net çekmek için bulundukları aracın camını açan 22 yaşındaki turist, aslanların saldırısıyla hayatını kaybetti.

UYARILARA RAĞMEN PENCERELER AÇIK

Parkın güvenlik sorumlularından Scott Simpson, ziyaretçilerin kurallara uyması gerektiğini belirtiyor: "Biz ziyaretçilerimize girişte bir broşür veriyoruz, lütfen camlarınızı kapatın yazan. Ve bunun nedenini de açıklıyoruz. Ancak buna rağmen pencerelerin açık olduğu görülüyor. Aslan araca doğru atlamış ve ziyaretçimizi ısırmış. Çalışanlarımız hemen duruma müdahale ederek aslanı oradan uzaklaştırmaya çalışmış. Şöförün de aslanı uzaklaştırmak için verdiği mücadele sırasında yaralandığı görülüyor."

Ölen turistin yanındaki Güney Afrikalı arkadaşının da ciddi yaralar aldığı kaydedildi.

Mart ayında da aynı parkta Avustralyalı bir turist, aracın camını açtığı için aslanların saldırısına uğrayarak yaralanmıştı.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Fotoğrafını Çektiği Aslana Yem Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • DEHŞET: BU ASLAN BİRDE BAHÇELİYİ YESE 13 17 Yanıtla
  • Nidya: Lan oğlum hiç aslanla şaka yapılırmı. Bu aynı tayyipin demirtaşla şaka yapması gibi bişey 6 20 Yanıtla
  • Nidya: İnşallah bu tayyipede bi aslan fotoğrafı çekmek nasip olur 11 7 Yanıtla
  • ali: Arslan tayyibi görse kardeS hoS geldin der çünkü arslan arslana arslanlIk yapmaz 5 4 Yanıtla
  • Nidya: Gurbetçi kardeş bîraz realist olalım müslüman ülkelerin ne halde olduğunu bütün dünya görüyor. Birinci körfez krizinde suudi kraliyet ailesi altın klozeti olan uçaklarla tam onüç uçak dolusu ülkelerinden kaçıp cenevreye geldiler işte bunları görmüyorsun. Ülkelerini ne kadar sevdikleri aşikar 0 0 Yanıtla

Advertisement