Fransa'nın Aradığı Hayat'ın Babası Kızını Görünce Polise Koştu - Son Dakika
Güncel

Fransa'nın Aradığı Hayat'ın Babası Kızını Görünce Polise Koştu

Fransa'da arananlar listesinde olan Hayat Boumeddiene'nin babası kızının resmini televizyonda görünce polise giderek bilgi verdi.

12.01.2015 16:51  Güncelleme: 18:01

İngiliz Daily Mail gazetesi, Fransa'da arananlar listesinde olan Hayat Boumeddiene'nin babasının, kızının resmini televizyonda görünce polise giderek polise bilgi verdiğini yazdı.

POLİS SORGULAYIP SERBEST BIRAKTI

Haberi tam sayfa "Bu Benim Kızım" manşetiyle veren Daily Mail, 26 yaşındaki zanlıyla ilgili topladığı bilgileri verdi. Gazete, Fransa'nın en çok aranan kadınının babasının, polisçe sorgulanıp ardından serbest bırakıldığını yazdı.

HAYAT'IN BABASI EVE KAPANIP TELEFONUNU KAPADI

İngiliz gazetesi, dağıtım şoförlüğü yapan Mohamed Boumeddiene'in kızının adının terör olaylarına karışmasından şoke olduğunu ve yıkıldığını yazdı. Mohammed Boumeddiene'nin komşuları, babanın kendisini evine kapattığına, telefonunu kapattığını söylediler.

HAYAT, ANNESİNİN ÖLÜMÜ ARDINDAN EVDEN AYRILDI

Gazete, polise kızının yaptığı planlardan haberi olmadığını söyleyen babanın, uzun yıllardır birbirlerinden ayrı olmalarına rağmen geçen yıl Umre'den dönerken kızını havaalanında karşıladığını söylediğini yazdı. Haberde, 20 yıldır aileyi yakından tanıyan bir kadın tanığın "Hayat'ın annesi başörtüsü giyerdi ve çok dindardı. Tam bir Müslüman kadındı. Evde oturup ekmek yapardı. Hayat, 17 veya 18 yıl önce annesinin ölümünün ardından evden ayrıldı. Babası onu bazen görürdü ama babası tekrar evlenince Hayat onu ziyarete gelmedi. Yeni eş, çok farklı. Başörtüsü giymiyor ve bir emekliler evinde çalışıyor" sözlerine yer verdi.

ANNESİ ÖLÜNCE DEVLET BAKIMA ALMIŞ

Haberde, Hayat'ın yedi kardeşten en küçüğü olduğu, anne ölünce çocukların devlet bakımına alındıklarını yazdı. Hayat'ın, kasiyer olarak çalışırken kocası Coulibaly ile Paris'in güneydoğusundaki Juvisy-sur-Onge'da tanıştığı belirtildi.

2009 YILINDA İMAM NİKAHIYLA EVLENDİLER

Coulibaly'nin Cherif Kouachi ile 2005-2006 yıllarında Paris'in güneyindeki Fleury-Merogis cezaevinde karşılaştıkları, Hayat'ın sonra daha dindar olduğu, 2009 yılında imam nikahıyla evlendikleri yazıldı.


Fransa\'nın Aradığı Hayat\'ın Babası Kızını Görünce Polise Koştu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Fransa'nın Aradığı Hayat'ın Babası Kızını Görünce Polise Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • kara murat: turkıye dünyaya terör kaapısı 4 2 Yanıtla
  • Yurtsever demokrat: davutoğlunun düşüncesi o değil suçunu bastırmak seçim propagandası yapmak yemezler 3 0 Yanıtla
  • matmaca: Hayat olaydan 1 gün önce Marsilya üzerinden Türkiye ye gelmiş. oradanda suriye ye geçmiş. Belki markette bile yoktu kız. Bu marketin kamera görüntüleri yokmu. Veya müşteriler bu kızı orda görmüşler mi. Fransa polisi bir yalan attı bizde yedik. Colibaylinin arkadaşı olabilir ama belkide orda değildi. Çembere alınan marketten nasıl kaçsın bu kadın. Kapıda duran polisleri gördük. Bir orduyla gelmiş polisler. İçeride ise bir erkek var. Fransa bundan ne çıkaracak bakacağız. 3 0 Yanıtla
  • syuzipetrosyan: Memet moskoski sana diorum ayne rus askeri azerileride olduruor ERMENİLER için 1 0 Yanıtla

Advertisement