Bolu'da Freni Boşalan Çöp Kamyonu Önüne Gelene Çarptı - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Freni Boşalan Çöp Kamyonu Önüne Gelene Çarptı

Bolu\'da Freni Boşalan Çöp Kamyonu Önüne Gelene Çarptı

Bolu'da, freni boşalan çöp kamyonu 1 otomobil, 2 bina ve aydınlatma direğine çarparak durdu.

10.11.2014 20:25  Güncelleme: 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, freni boşalan çöp kamyonu 1 otomobil, 2 binaya ve aydınlatma direğine çarparak dururken, araçta sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin yaklaşık 40 dakika süren çalışması sonucu çıkarıldı. Yaralanan iki kişi tedavi altına alındı.

Kaza saat 18.45 sıralarında, Karamanlı Mahallesi Ferit Talay Caddesi'nde meydana geldi. Burhan Çelik idaresindeki 34 RV 609 plakalı bir geri dönüşüm firmasına ait çöp kamyonu rampadan aşağı inerken freninin boşalması sonucu kontrolden çıktı. Çöp kamyonu önce yol kenarında park halindeki 34 NPR 24 plakalı otomobile, ardından da rampa aşağı ilerleyerek bir apartmanın duvarına ve bir ahşap binaya çarptıktan sonra aydınlatma direğine çarparak durdu.

Kazada, Burhan Çelik ile araçta bulunan Fatih Gürkan yaralandı. Fatih Gürkan araçtan çıkarılırken, Burhan Çelik ise hasar gören araçta sıkıştı. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü kaza kırım ekibi Burhan Çelik'i çıkarmak için çalışma yaparken, genel cerrah olan Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin İka kazayı öğrenerek olay yerine gelirken, yaralı sürücüye müdahalede bulundu. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 40 dakika süren çalışması sonucunda araçtan çıkarılan Burhan Çelik sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Park halindeki otomobil, binaların duvarları ve aydınlatma direği hasar görürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da Freni Boşalan Çöp Kamyonu Önüne Gelene Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement