Futbol Kenti Bursa - Son Dakika
Güncel

Futbol Kenti Bursa

Futbol Kenti Bursa

Vali Karaloğlu: "Bursaspor, Bursa için sadece bir futbol takımı değil, Kent için çok önemli bir marka değeridir. Bursa spor aynı zamanda kentteki moral ve motivasyonun kaynağı da oluyor" dedi.

19.11.2014 14:07  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş; Teknik Menajer Adil Cenkçiler, Yardımcı Antrenörler Ersel Uzgur ve Mehmet Kulaksızoğlu ile birlikte, Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu Makamında ziyaret etti.

Takım ile şehir arasındaki bağı güçlü olan Bursaspor'un Fenerbahçe'yi yenerek ligin üst sıralarındaki yeri alması gerektiğini belirten Vali Karaloğlu:"Bu hafta önemli maçlar var. Fenerbahçe'ye karşı alınacak bir galibiyet üst sıraları çok değiştirebilir. Kayıp puanların telafisi olabilir. Takım ve taraftarlar içinde moral ve motivasyon olur." dedi.

Şenol hocaya ve Takıma güvendiğini aktaran Vali Karaloğlu:"Şenol hocam size de, takımada güveniyoruz. İnşallah bu hafta hem iyi oyun hem de iyi sonuç beraber gelir.

Bursaspor Bursa için sadece bir futbol takımı değil. Kent için çok önemli bir marka değeri, aynı zamanda kentteki moral ve motivasyonun kaynağı da oluyor. Bursaspor iyi bir sonuç aldığında kentteki insanların davranışları hatta yürüyüşleri değişiyor. Bursa, takım ile şehir arasındaki bağı güçlü olan şehirlerden bir tanesi." dedi.
Desteklerinden dolayı Vali Karaloğlu'na teşekkür eden Şenol Güneş ise:"İlginç bir lig yaşıyoruz. İyi tarafımız bir çizgimiz var onu devam ettiriyoruz. Çizgimizi daha yukarıları çıkaracağız. Maç sonuçlarımızda daha iyi olursa bizim içinde, Bursaspor taraftarları içinde moral ve motivasyon kaynağı olacaktır. Geldiğimiz ilk günden beri hep yanımızda oldunuz. Sıkıntılı günlerimizde de hep destek oldunuz. Ben size çok teşekkür diyorum. Sizi her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Sizin varlığınız takımımıza moral ve güç veriyor. Valiliğimizin, Belediyemizin, emniyetimizin ve STK' ların iç içe olduğu samimi bir takım olmak istiyoruz.

Taraftarlarımız dün antrenmana gelerek bizlere ve takımımıza çok destek oldular." dedi.
Ziyaret sonunda Şenol Güneş, Vali Karaloğlu adına yaptırılan forma ve futbolcuların imzaladığı topu hediye ederken, Vali Karaloğlu'da Bursa logolu rozet ve çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Futbol Kenti Bursa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement