Futbol: UEFA Avrupa Ligi - Son Dakika
Yerel

Futbol: UEFA Avrupa Ligi

Futbol: UEFA Avrupa Ligi

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ünsal: "Turu geçecek güce ve kaliteye sahibiz. Gruplara kalmak için mücadele edeceğiz"

18.08.2014 17:10  Güncelleme: 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ziya Ünsal, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda karşılaşacakları Saint-Etienne maçına ilişkin, "Turu geçecek güce ve kaliteye sahibiz. Gruplara kalmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarihlerinde ilk defa mücadele etme hakkı kazandıkları UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olmak istediklerini söyledi.

Rakipleri Fransa temsilcisinin güçlü bir takım olduğunu belirten Ünsal, şöyle konuştu:

"Fransa'da ligler başladı. İki hafta oldu ve Saint-Etienne iki haftadır galip geliyor. Bizim liglerimiz henüz başlamadı. Düzce'de kamp yaptık. Şimdi ise tesislerimizde maç gününe kadar hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Turu geçecek güce ve kaliteye sahibiz. Gruplara kalmak için mücadele edeceğiz. Takımda moraller yerinde."

Ünsal, taraftarların maçta takımlarını yalnız bırakmayacağına inandıklarını, her zamanki gibi 12'nci adam olacaklarını kaydetti.

Kardemir Karabükspor ile Saint-Etienne arasındaki Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda 21 Ağustos Perşembe günü 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Polonyalı hakem Barcin Borski yönetecek. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: UEFA Avrupa Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement