Galatasaray 93 Gün Sonra Taraftarıyla Buluştu - Son Dakika
Spor

Galatasaray 93 Gün Sonra Taraftarıyla Buluştu

Galatasaray 93 Gün Sonra Taraftarıyla Buluştu

Galatasaray, ligin 2. Haftasının kapanış mücadelesinde sahasında Osmanlıspor ile karşılaşıyor.

24.08.2015 21:38

Galatasaray, ligin 2. Haftasının kapanış mücadelesinde sahasında Osmanlıspor ile karşılaşıyor. Sarı-kırmızılı takım, ligde 93 gün sonra sahasında taraftarıyla buluştu.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor ile 2-2 berabere kalan sarı-kırmızılı takımın ligde ilk iç saha mücadelesine çıkıyor. 2. hafta mücadelesinde saat 21.45'te Türk Telekom Arena Stadyumu'nda Osmanlıspor'u ağırlayacak olan Aslan, taraftarının da desteğiyle sahadan 3 puan ile ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

93 GÜN SONRA TARAFTARIYLA BULUŞTU

Sarı-kırmızılı ekip, ligde 93 gün aranın ardından taraftarıyla buluştu. Türk Telekom Arena Stadyumu'ndaki son lig maçında geçtiğimiz sezon derbi mücadelesinde 24 Mayıs Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray, 93 gün sonra yeniden Türk Telekom Arena'da taraftarıyla bir araya geldi.

DÜDÜK HÜSEYİN GÖÇEK'TE

Türk Telekom Arena Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak olan müsabakayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Orkun Aktaş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Adil Sinem olacak.

TEK EKSİK HAMİT ALTINTOP

Sarı-kırmızılı takımda Osmanlıspor'a karşı tek eksik isim sakatlığı süren Hamit Altıntop. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Başkent ekibine karşı şu 11'i sahaya sürdü:

" Muslera, Sabri, Hakan, Chedjou, Telles, Selçuk, Rodriguez, Umut, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz."

Galatasaray'ın yedekleri ise şu şekilde: "İsmail Çipe, Melo, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Lionel Carole, Koray Günter, Olcan Adın"

FELİPE MELO 18'DE

Galatasaray'dan ayrılmak istediğini yönetime bildiren ve Inter ile görüşen Felipe Melo, görüşmelerin olumsuz sonuçlanması üzerine sarı-kırmızılı takım ile sözleşmesini 3 yıllığına uzatmıştı. Sezon öncesi kamp çalışmaları sırasında yapılan hazırlık maçlarında kadroda yer almayan Melo, ligin ilk haftasında oynanan Medicana Sivasspor mücadelesinde de lisansının çıkmaması sebebiyle kadroya girememişti. Brezilyalı isim, Osmanlıspor mücadelesinde yedekler arasında yer aldı.

OSMANLISPOR'DA WEBO VE TISDELL YOK

Başkent ekibinde ise geçtiğimiz sezondan cezası bulunan Webo ve sakatlığı süren Tisdell, sarı-kırmızılı takıma karşı forma giyemeyecek.

Başkent ekibi sahaya şu 11 ile çıkacak:

" Ahmet Şahin, Muhammed Bayır, Hakan Aslantaş, Bakary Soro, Numan Çürüksu, Mehmet Güven, Badou Ndiaye, Gabriel Torje, Umar Aminu, Musa Çağıran, Serdar Deliktaş."

ARENA'DA ÖZEL MİSAFİR

Öte yandan sırtında 'Sneijder 10' yazan yeleğiyle sosyal medyadaki büyük yankı uyandıran işçi Sezgin Doğangüzel, Galatasaray Kulübü'nün davetlisi olarak geldiği Türk Telekom Arena'da Hollandalı yıldızla buluştu. Sneijder'in imzalı formasını alan Doğangüzel, 'Sneijder 10' yazılı yeleğini de yıldız oyuncuya imzalattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray 93 Gün Sonra Taraftarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement