Galatasaray'a Doria Müjdesi | Botafogo Satmak Zorunda Kalabilir - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a Doria Müjdesi | Botafogo Satmak Zorunda Kalabilir

Galatasaray\'a Doria Müjdesi | Botafogo Satmak Zorunda Kalabilir

Galatasaray'ın ilgilendiği Brezilyalı stoper Doria'nın kulübü Botafogo zor günler geçiriyor.

13.08.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın uzun süredir peşinde koştuğu Brezilyalı genç stoper Doria'nın kulübü Botafogo, mali anlamda zor günler geçiriyor.

Radio ESPN'e konuşan Botafogo'nun teknik direktörü Vagner Mancini, kulübünün içinde bulunduğu durumu hayatında bir ilk olarak nitelendirdi. Yaklaşık 300 milyon Dolar borcu olan, banka hesaplarına el konulan ve Brezilya Ligi'nden de düşürülmesi gündemde olan Botafogo'nun batmak üzere olduğunu berliten Mancini, bunun geri dönüşünün olmayacağını söyledi.

"Dört aydır ben de paramı alamıyorum. 30 yıllık futbol hayatımda ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya kalıyorum. Antrenmana çıktığımda motivasyon yerine çok ağır bir hava oluyor. Her geçen gün işler dah da zorlaşıyor. Dünya Kupası'nı düzenleyen bir ülkenin 1. liginde yer alan bir takımın bu hallere düşmesi içler acısı bir durum. Oyuncularım sadakat örneği göstererek takımda kalmak istyor fakat limitlerini nereye kadar zorlayabileceklerini bilemeyiz. Herkesin sabrı taşmış durumda ve bu negatif bir hadise"

Teknik direktör Mancini'nin bu açıklamaları, Botafogo'nun Galatasaray'a Doria'yı satma ihtimallerinin yüksek olduğu şeklinde yorumlandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'a Doria Müjdesi | Botafogo Satmak Zorunda Kalabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement