Galatasaray'a Neden Gelmedi? - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a Neden Gelmedi?

Galatasaray\'a Neden Gelmedi?

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği Martin Benitez'in menajeri Adrian Castellanos, Galatasaray ile yaptıkları görüşmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

03.02.2016 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği Martin Benitez'in menajeri Adrian Castellanos, Galatasaray ile yaptıkları görüşmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Arjantin radyo kanallarından Rojo Radio'ya konuşan Castellanos,"Martin'in şu an kafası karışık değil ve tamamen Independiente'deki peformansına odaklanmış durumda. Benitez için gelen, tamamen para odaklı teklifleri reddediyoruz. Galatasaray yapabileceği en yüksek teklifi yaptı ancak anlaşma sağlanamadı. Galatasaray'dan gelen teklif bizim için önemliydi" açıklamasında bulundu.

Galatasaray'ın 21 yaşındaki yıldız adayına yaptığı teklifin detaylarını da açıklayan Castellanos,"Galatasaraylı yöneticiler teklifi yükseltemeyince ülkesine döndü ve transfer görüşmelerini baştan almak istediler. En son oyuncuyu 1,8 milyon euroya kiralamak istediler ancak bu teklifi de reddettik. Çünkü oyuncuyu kiralama gibi bir düşüncemiz yok. Onlara son olarak transferi gerçekleştirmeyerek büyük bir avantaj kaçırdıklarını söyledim." İfadelerini kullandı.

Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer, geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısında oyuncu Independiente'nin genç yıldız adayı için 10,5 milyon euro istemesinin ardından transferi askıya aldıklarını belirtmişti. 21 yaşındaki Arjantinli oyuncunun ismi La Liga takımlarından Real Madrid ile anılıyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Galatasaray'a Neden Gelmedi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement