Galatasaray, Akhisar'ı 2-1 Yendi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Akhisar'ı 2-1 Yendi

Galatasaray Türk Telekom Arena'da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile çıktığı ilk maçta Akhisar Belediyespor'u Burak Yılmaz'ın attığı gollerle 2-1 yendi.

06.12.2014 23:38  Güncelleme: 23:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Türk Telekom Arena'da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile çıktığı ilk maçta Akhisar Belediyespor'u Burak Yılmaz'ın attığı gollerle 2-1 yendi. Sarı-kırmızılar, bu galibiyetle puanını 25'e çıkardı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

İLK GOL BURAK'TAN

14'üncü dakikada Galatasaray, Burak Yılmaz'la golü buldu. Galatasaray'ın Akhisar yarısahasının ortalarında kazandığı serbest vuruşu Selçuk İnan kullandı. Cezasahasına gelen topu Douglas Ferreira uzaklaştırmak istedi, kısa düşen topa Burak Yılmaz gelişine vurdu; top Akhisar ağlarıyla buluştu ve Galatasaray 1-0 öne geçti. Akhisar Belediyespor'a karşı oynadığı 5.maçta 5.golünü atan Burak Yılmaz, bu sezon ise 6'ıncı golünü kaydetti.

BURAK YİNE SAHNEYE ÇIKTI

Dakikalar 75'i gösterirken, Galatasaray'ın 2. golü geldi. Kaleye yaklaşık 25 metre uzaktan kazanılan serbest vuruşu Selçuk İnan kullandı. Kaleci Oğuz'un güçlükle çeldiği topa Burak Yılmaz dokundu. Top, Oğuz'un bacaklarına çarpıp ağlarla buluştu ve Galatasaray 2-0 öne geçti.

SON SÖZÜ GEKAS SÖYLEDİ

86'ıncı dakikada Gekas sahneye çıktı. Yunanlı golcü, kariyerinde Galatasaray'a ilk golünü atarken, skor 2-1'e geldi.

Galatasaray bu galibiyetle gol averajını da sıfırladı. Puanını 25'e çıkaran sarı-kırmızılı ekip, maç fazlasıyla da liderliğe yükseldi. Akhisar Belediyespor ise 16 puanda kaldı.


Galatasaray, Akhisar\'ı 2-1 Yendi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Akhisar'ı 2-1 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement