Galatasaray-Antalyaspor Maçı Notları - Son Dakika
Güncel

Galatasaray-Antalyaspor Maçı Notları

Kadir ÇETİNÇALI-İSTANBUL-DHASüper Lig'de sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Galatasaray'da, TT Arena'da oynadığı 100. Lig maçı olması sebebi ile de karşılaşmayı 30 bini aşkın seyirci izliyor.

02.10.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadir ÇETİNÇALI-İSTANBUL-DHA

Süper Lig'de sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Galatasaray'da, TT Arena'da oynadığı 100. Lig maçı olması sebebi ile de karşılaşmayı 30 bini aşkın seyirci izliyor. Sarı Kırmızılı taraftarların büyük ilgi gösterdiği karşalaşma öncesi

Galatasaraylı oyuncular ısınmaya lösemili hastası minik Galatasaray taraftarı Kaan için özel tşörtlerle çıktılar. Ayrıca Galatasaray'ın efsane oyuncularından Ekrem Gökalp'e maç öncesinde yönetici Nasuhi Sezgin tarafından plaket verildi.

BURAK YILMAZ'DA TT ARENA'DA

Galatasaray'ın eski futbolcusu Burak Yılmaz, sarı-kırmızılıların ligdeki Antalyaspor maçını izlemek için Türk Telekom Arena'ya geldi. Çin'in Beijing Gouan takımında futbol hayatına devam eden Galatasaray'ın eski golcüsü Burak Yılmaz, sarı-kırmızılı takımın Antalyaspor ile oynayacağı maçı takip etmek üzere Türk Telekom Arena'ya geldi. Yıldız oyuncuya tribünde sarı-kırmızılı taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Rikerink, Antalyaspor karşısında da kadroda değişikliğe gitmedi. Galatasaray Taraftarları tercüman Mert Çetin'e tezahürat yaparak teknik direktör Jan Olde Riekerink'i tribüne getirttiler. Riekerink taraftarların isteği üzerine yumruk şov yaptı. Sarı Kırmızılı takımda Alman yıldız Podolski bu sezon ilk defa lig maçında 18 kişilik kadroya girerken Sabri ise Galatasaray formasıyla 450. Lig maçına çıktı.

Öte yandan maçtan önce hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Erol Keskin için saygı duruşu yapıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray-Antalyaspor Maçı Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement