Galatasaray - Arsenal Maçının Muhtemel Kadroları - Son Dakika
Spor

Galatasaray - Arsenal Maçının Muhtemel Kadroları

Galatasaray - Arsenal Maçının Muhtemel Kadroları

Şampiyonlar Ligi'nde altıncı hafta maçında Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksinde Arsenal'i ağırlıyor.

09.12.2014 12:31

Şampiyonlar Ligi'nde altıncı hafta maçlarının heyecanı bu akşam başlıyor. Bu kulvardaki tek temsilcimiz olan Galatasaray, iddiasının daha önce bittiği grubun son maçında Ali Sami Yen Kompleksi Türk Telekom Arena'da Arsenal'i ağırlıyor.

Takımın başında 3. maçında 3. farklı kulvarda maça çıkacak olan Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Kupası'ndaki Eskişehirspor ve Süper Lig'deki Akhisar Belediyespor maçındaki genel oyun planından uzaklaşmak istemiyor. Yine çift forveti sahaya sürmesi beklenen Hamzaoğlu, en uçtaki Umut Bulut'un arkasına Akhisar maçındaki gibi Sneijder, Burak ve Bruma'yı monte edebilir. Selçuk'un kırmızı kart cezası ile yokluğunda Melo'nun alternetifinin haftasonu başarılı bir performans ortaya koyan Emre Çolak olması beklenirken, dinlendirilecek olan Chedjou'nun yerine ilk aday ise Hakan Balta. Hamzaoğlu ayrıca Tarık'ın da oynayacağını belirtmişti.

Arsenal kanadında ise Arsene Wenger takımın önemli oyuncularını Premier Lig için dinlendireceğini açıklamıştı. İşte muhtemel 11'ler ve kadro dizilişleri;

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray - Arsenal Maçının Muhtemel Kadroları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement