Galatasaray, Avrupa Yolunda Ağır Darbe Aldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Avrupa Yolunda Ağır Darbe Aldı

Galatasaray, Avrupa'ya gidebilmek için ilk 5'e girmek veya Türkiye Kupası'nı kazanmak zorunda. Bursaspor deplasmanında berabere kalan Sarı-Kırmızılılar'da Avrupa hedefi zora girdi.

30.04.2016 10:36

Bursa deplasmanında 1 puana razı olan Galatasaray, Avrupa hedefinde yara aldı. UEFA'nın Avrupa kupalarından 1 yıl men ettiği ve bu cezayı bu sezon çekmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, ateşle oynamaya devam ediyor.

İLK 5 VEYA TÜRKİYE KUPASI

Avrupa bileti almak için ya Türkiye Kupası'nı kazanmak zorunda olan ya da ligi ilk 5 içinde bitirmesi gereken sarı-kırmızılılar, lig 5.'liği için şansını zora soktu. Cimbom, 1'er maçı eksik Osmanlıspor'un 2, Medipol Başakşehir'in 4 puan gerisinde.

FENERBAHÇE TEHLİKESİ

Osmanlıspor ve Medipol Başakşehir, bu hafta kazanırsa puan farkı artacak. Diğer ihtimalde de Fenerbahçe tehlikesi bulunuyor. Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-1 yenen Galatasaray, final kapısını ardına kadar araladı. Fenerbahçe de Torku Konyaspor'u deplasmanda 3-0 yendi ve final biletinin ucundan tuttu. Olası final eşleşmesinde Cimbom, ezeli rakibini mutlak yenmek zorunda.

(Kaynak: AMK)

Galatasaray, Avrupa Yolunda Ağır Darbe Aldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Avrupa Yolunda Ağır Darbe Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • anıl : inş gidemezler beter olsunlar bizene ya 30 puan geriden beraberliğe sevinen uefa şampiyonu :))) 3 0 Yanıtla
  • krc: bu takıma ihanet eden birisi varsa oda yasin öztekin denilen kendini ronaldo sanan şahıştır 2 0 Yanıtla
  • gerçekler acıdır: dursunun hedefsiz futbolcuları ile bu iş bu kadar olur bu arada ultraaslanın görev varmı hiç sesi soluğu çıkmıyor dursun hala görevde 0 0 Yanıtla

Advertisement