Galatasaray, Beşiktaş'ın İlgilendiği Falcao için Devreye Girdi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Beşiktaş'ın İlgilendiği Falcao için Devreye Girdi

Galatasaray, Beşiktaş'ın transfer için girişimlere başladığı Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'yu takımına katmak için araya girdi.

13.05.2016 17:21  Güncelleme: 17:24

Atletico Madrid ve Kolombiya Milli Takımı'nda gösterdiği performansla adını dünya çapında tanınan bir isim olan Falcao'nun adı Beşiktaş taraftarları arasında büyük heyecan yaratırken, önemli bir detay ortaya çıktı.

GALATASARAY'LA GÖRÜŞTÜ

Falcao'yu siyah beyazlı kulübe öneren menajerler daha önce Galatasaray'la görüştü. Menajerler, bonservisi Fransa'nın Monaco Kulübü'nde olan tecrübeli futbolcunun yıllık 4.5 milyon Euro garanti paraya imza atmaya hazır olduğunu sarı kırmızılı yönetime bildirdi.

ÖZBEK, DEĞERLENDİRİYOR

Galatasaray yönetimi ise Radamel Falcao konusunda ikiye bölünmüş durumda. Yöneticilerin bir bölümü, gelecek sezon için yıldız futbolcu transfer etmeleri gerektiğini başkan Dursun Özbek'e bildirdi. Kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntıları dikkate alan başkan Özbek ise konuyu halen değerlendirme aşamasında.

KIYASIYA YARIŞ

Başkan Özbek, Falcao'nun transfer edilmesi düşüncesini kabul ettiği taktirde çalışmalar başlayacak. Böyle bir durumda da iki ezeli rakip Galatasaray ve Beşiktaş bu kez transfer için kıyasıya bir yarışa girmiş olacak.

ATLETICO MADRID'TEN SONRA DÜŞÜŞ

30 yaşındaki Radamel Falcao, Porto'da gösterdiği üstün performansla 2011 yılında 40 milyon Euro'ya Atletico Madrid'e transfer oldu. İspanyol ekibinde 91 maçta 70 gol ve 9 asist yaparak büyük kulüplerin dikkatini çeken Kolombiyalı futbolcu, 2013'te 43 milyon Euro'ya Monaco'ya satıldı. Ancak peş peşe geçirdiği sakatlıklar yüzünden burada forma şansı bulamayan Falcao, önce Manchester United'a, ardından Chelsea'ye kiralandı. Ancak tecrübeli futbolcu her iki kulüpte de başarılı olamadı.

(Kaynak: Hürriyet)

Galatasaray, Beşiktaş\'ın İlgilendiği Falcao için Devreye Girdi

Son Dakika Spor Galatasaray, Beşiktaş'ın İlgilendiği Falcao için Devreye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement