Galatasaray'da Burak Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'da Burak Sürprizi

Ziraat türkiye Kupası son 16 turunda Türk Telekom Arena'da Konyaspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu kadroda önemli sürprizlere yer verdi.

12.02.2015 19:24

Ziraat türkiye Kupası son 16 turunda Türk Telekom Arena'da Konyaspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu kadroda önemli sürprizlere yer verdi.

Sakatlığı geçmesine karşın Eskişehirspor deplasmanında riske etmemek için 18 kişilik kadroya dahil etmediği Burak Yılmaz'a ilk 11'de şans veren Hamzaoğlu, bu tercihiyle şaşırttı. Son yapılan antrenmanda Hamza Hamzaoğlu'nun yanına giderek, "Hocam ben iyiyim. Artık sakatlık riski görmüyorum. Bu maçta izin verirseniz oynamak istiyorum" diyen Burak Yılmaz, kupa mücadelesinde ilk 11'e döndü. Hamza Hamzaoğlu'nun oyuncusuna şartlı evet derken, "En ufak bir şikayetinde hemen bize söyleyeceksin. Kesinlikle şansa bırakma" şeklinde telkinde bulunduğu öğrenildi.

Burak'ın takıma dönmesinin ardından çift forvetle sahaya çıkması beklenen Hamza Hamzaoğlu, forvet hattında Burak'ı tek olarak kullandı. Umut'u dinlendiren tecrübeli çalıştırıcı, Pandev'i yine yedek kulübesinde bıraktı. Daha önceki kupa maçlarında sahaya ilk 11'de çıkan Pandev, bu mücadelede kulübede kaldı.

Uzun süren sakatlık döneminin ardından sahalara gönen Hamit Altıntop, Konyaspor karşısında kendisine ilk 18'de yer buldu.

As takımını sahaya süren tecrübeli çalıştırıcı, kupayı ne kadar önemsediğini gösterirken, sadece kaleci tercihini Muslera yerine Sinan'dan yana kullandı.

Günün ilk saatlerinden itibaren yağmur, Galatasaray tribünlerini de vurdu. Türk Telekom Arena boş kalırken, basına ayrılan kısım da yağıştan nasibini aldı. Basın trübünü masaları ve koltukları ıslanırken, görevliler son ana kadar kurutma çalışmalarına devam etti.

Hafta içinde Melo ile Sneijder'in Eskişehirspor maçı sonrasında soyunma odasında kavga ettiğine dair haberler ortaya atılmıştı. Maç öncesinde Melo ve Sneijder yan yana gelerek, son derece samimi bir şekilde şakalaştı ve ısınma hareketlerini tamamladılar. Bir ara Melo, Sneijder'i ısırır gibi yaparak pitbull taklidi de yaptı.

Galatasaraylı taraftarlar, Konyaspor forması giyen eski futbolcuları Hasan Kabze'ye sevgi gösterisinde bulunup, tribüne çağırdı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray'da Burak Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement