Galatasaray'da Derbi Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'da Derbi Hazırlıkları Sürüyor

Galatasaray\'da Derbi Hazırlıkları Sürüyor

Antrenmana milli takım kamplarında yer alan Fernando Muslera ve Bruma katılmadıGalatasaray, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 11. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

15.11.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antrenmana milli takım kamplarında yer alan Fernando Muslera ve Bruma katılmadı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 11. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleşen idman, koşu ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncuların ikişerli grup halinde yaptıkları teknik pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın takip eden bölümünde üç gruba ayrılan oyuncular, baskı çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde sekize sekiz dar alanda çift kale oyun oynandı. Sabah antrenmanı, iki ceza sahası arasında devamlılık arttırıcı koşuyla tamamlandı. Antrenmana milli takım kamplarında yer alan Fernando Muslera ve Bruma katılmadı.

Galatasaray, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

İSTANBUL/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray'da Derbi Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement