Galatasaray'da Kazan Kaynıyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Kazan Kaynıyor

Galatasaray\'da Kazan Kaynıyor

Üst üste alınan başarısız sonuçlar, takım içinde yerli-yabancı oyuncular arasında problem olup olmadığı sorularını da beraberinde getirdi.

26.03.2014 08:01  Güncelleme: 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da arka arkaya alınan başarısız sonuçlar, takım içinde yerli-yabancı oyuncular arasında problem olup olmadığı sorularını da beraberinde getiriyor.

ASLAN, FİNALİ ZORA SOKTU

Sarı-kırmızılı ekip önce Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye karşı etkisiz bir futbol oynayarak 2.turda elendi, ardından Spor Toto Süper Lig'de son sırada bulunan Kayserispor'a mağlup oldu ve son olarak da Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Bursaspor ile 2-2 berabere finali zora soktu.

ARENA'DA İSTİFA SESLERİ

Üstelik TT Arena'da Kayserispor maçıyla beraber başlayan istifa sesleri Bursaspor mücadelesi sonrası da devam etti. Galatasaray taraftarı hem teknik direktör Roberto Mancini'yi hem de başkan Ünal Aysal'ı istifaya davet etti.

SNEIJDER, SELÇUK'U İTTİ

Sarı-kırmızılı kulüpte Chelsea maçı sonrası her geçen gün artarak devam eden kriz ortamı, kaosa dönüştü. Bursaspor karşılaşmasında Sneijder'in gol sevincinden sonra Selçuk'u itmesi iddiaları doğrular nitelikteydi. Hollandalı yıldız her ne kadar kişisel hesabından yaptığı açıklamada konuyu "dedikodu" olarak tanımlasa da son zamanlarda yaşanan olaylar sıkıntıları gözler önüne seriyor.

TERİM AYRILDI SARAY KARIŞTI

Fatih Terim'in ayrılmasından sonra göreve gelen Roberto Mancini'nin takımın yabancı yıldızlarına verdiği izinlerin yarattığı rahatsızlık ve yerli oyuncular ile olan iletişim kopukluğu sahaya yansıyor. İtalyan teknik adam, Chelsea maçı sonrası İstanbul'a erken dönmesi için izin vermiş, ayrıca Drogba da izin alarak Londra'dan bir gün geç dönmüştü. Fakat Drogba antrenmana da geç kalınca yönetim Fildişi Sahilli yıldıza sembolik olarak 2000 euro para cezası kesmişti. Mancini de tecrübeli futbolcuya antrenman sonrası ceza çalışması uygulamıştı. Geçtiğimiz aylarda da Mancini, Sneijder'in İtalya'ya gitmesine önce izin vermiş, ardından "Sneijder'in nerede olduğunu bilmiyorum" diyerek kafaları karıştırmıştı.

İLK KAVGA GÖKHAN-MELO ARASINDA

Futbolcular arasında gerginliğin ilk işareti basına açık antrenmanda Gökhan Zan ve Melo arasında yaşanan tartışmaydı. Neşeli başlayan antrenman, tatsız sona ermişti.

DOĞUM GÜNÜ KRİZİ

Drogba'nın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kutlanan doğum gününe Selçuk'un bilerek katılmadığı iddia edilmiş fakat bu iddia gerek oyuncular gerekse yönetim tarafından yalanlanmıştı. Sarı-kırmızılı yöneticiler yerli oyuncular ile yabancı oyuncular arasında kesinlikle bir sorunun olmadığını belirtmişti.

YERLİ FUTBOLCULAR SIKINTI İÇİNDE

Ayrıca takımın iskeletini oluşturan yerli futbolcuların sezon içinde çeşitli sebeplerden dolayı performanslarında iniş çıkışlar yaşanıyor. Semih Kaya'nın aldığı yıllık ücret konusunda yaşadığı sıkıntı, Selçuk'un sezon boyunca bir türlü istenilen form düzeyine gelememesi, Hamit Altıntop'un ciddi sakatlığı ve Burak Yılmaz'ın kanatlarda oynamasından ötürü rakip kaleden uzak kalması, sarı-kırmızılı ekibin futboluna doğrudan yansıyan etkenler arasında.

YÖNETİM ÇIKARMA YAPTI AMA...

Takımın içinde bulunduğu sıkıntılı durumu düzeltmek isteyen yönetim ise, geçtiğimiz günlerde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne adeta çıkarma yaptı. Oyunculara motivasyon konuşması yapan başkan Aysal, kalan haftalarda kendilerine olan güvenini iletti. Ancak Bursaspor maçında TT Arena'daki ortam, sarı-kırmızılı kulüp için sıkıntılı sürecin devam ettiğinin göstergesi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Kazan Kaynıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ömer: Ne biçim bir takımmışsın 6alatasaray iki mağlubiyette dağıttın biz üç senedir neler ile uğraşıyoruz ve tık sallanma yok taraftarınızın gerçek yüzünü görmek üzdü beni doğrusu ama şaşırtmadı ! 8 5 Yanıtla
  • Adım coharadır: Benim önerim Lucescunun gelmesidir Yanına yardımcı olarak George Hagi gelsin.Bizi bu durumdan kurtarsa kurtarsa onlar kurtarır. 7 1 Yanıtla
  • Adım coharadır: Bizim yerli oyuncularımızı avrupda 3.ligde bile oynatmazlar.Yabancılara bir sözüm yok burdisso dışında. 4 1 Yanıtla
  • usta yorumcu: sorun yerli futbolcularda çoğunda futbol mantığı yok.feneri sırtlayanlar yabancılar olduğu gibi bizide sırtlayanlar bu sene drogba,melo,muslera,sneyder.sadece semihi beğeniyorum.siz yabancı oyuncularla sorun çıkarma hakkına sahip değilsiniz adamlar zaten kendi ülkelerinden gelmeleri bile güzel bişey.mançini eleştirmek haksızlıktır 3 2 Yanıtla
  • PAŞA BEY: mancini gitsin yerine güvenç kurtar gelsin 3 1 Yanıtla

Advertisement