Galatasaray'da Yeni Üyelere Beratları Verildi - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Yeni Üyelere Beratları Verildi

Galatasaray Kulübü'ne 2014 yılında üye olan 258 kişiye düzenlenen törenle beratları verildi.

24.01.2015 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü'ne 2014 yılında üye olan 258 kişiye düzenlenen törenle beratları verildi.

Türk Telekom Arena'daki çok amaçlı salonda düzenlenen törene, Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, yönetim kurulu üyeleri Ebru Köksal, Cem Kınay, İsmail Sarıkaya, Ali Yüce ve Selim Arda Üçer de katıldı.

Duygun Yarsuvat, yeni üyelere yaptığı konuşmada, "Fikri hür vicdanı hür bir kulübe geldiniz. Galatasaray'ın farkı kendine has ilkeleri bulunan bir topluluk olmasından kaynaklanmaktadır. Bu kurallar yazılı değildir, yaşayarak öğrenilir. Sizlere şevkle 'hoş geldiniz' diyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü Divan Başkanı İrfan Aktar da 258 yeni üyenin katılımıyla Galatasaray'ın daha da zenginleştiğini söyleyerek "Üyelerimiz, Cumhuriyet değerlerine bağlı, laik ve demokrat insanlardır. Aynı zamanda 534 yıl öncesinden süzülerek gelen kendi değerleri vardır. Sizler bu değerleri tanıyacak, hissedecek ve yaşayacaksınız" diye konuştu.

Törende yeni üyeler, beratlarını Yarsuvat ve Aktar'ın yanı sıra sicil kurulu başkanı Serdar Eder ve disiplin kurulu başkanı Celal Emon'dan aldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Yeni Üyelere Beratları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement