Galatasaray, Dzeko için Roma Kulübü'ne 15 Milyon Euro Teklif Etti - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Dzeko için Roma Kulübü'ne 15 Milyon Euro Teklif Etti

Galatasaray, Dzeko için Roma Kulübü\'ne 15 Milyon Euro Teklif Etti

İtalya'nın önemli spor gazetesi La Gazzetta dello Sport Roma'da oynayan Boşnak golcü Edin Dzeko'nun Galatasaray'la görüştüğünü iddia etti.

30.05.2016 16:58  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, İtalyan medyasına yansıyan iddialara göre Roma'nın Boşnak golcüsü Edin Dzeko'ya teklifte bulundu. Habere göre Dzeko'nun menajeri dün Milano'da Galatasaraylı yetkililerle bir araya geldi.

15 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDILAR

İtalya'nın önemli spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'un haberine göre öncelikle Roma'da kalmak isteyen Dzeko bir hafta içinde Başkan James Pallotta ve Teknik Direktör Spalletti ile İtalyan kulübündeki geleceğini masaya yatıracak. West Ham ve Milan'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Edin Dzeko'nun ve ailesinin İstanbul'a gitmeye çok sıcak bakmadıkları ancak sarı-kırmızılıların Dzeko'ya Roma'da kazandığı yıllık 4 milyon Euro'yu teklif ettikleri ve bonservis için de 15 milyon Euro'yu gözden çıkardıkları belirtiliyor.

8 GOL 5 ASİST

Geçtiğimiz sezonda 31 maçta forma giyen Edin Dzeko 8 gol, 5 asistlik performansı ile oynamıştı. Boşnak oyuncu dün Bosna Milli Takımı'nın İspanya ile oynadığı hazırlık maçında sağ dizinden sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Geçtiğimiz eylül ayında da aynı dizinden bir sakatlık geçiren ve bir ay sahalardan uzak kalan Dzeko'nun tetkiklerinin sonuçları bekleniyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Dzeko için Roma Kulübü'ne 15 Milyon Euro Teklif Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Dinarli 03: Son dakka haber bu ne yaw adamlar sikintili zaten ne 15 milyonu yaw sabri reis kuryarir bizi 0 1 Yanıtla
  • eeeeee: atmayın uleeeen 0 1 Yanıtla
  • Asam olsada uyusak: Paris icin endiseliyiz 0 0 Yanıtla
  • serseri : komedi dükkanı gibi yaaa 0 0 Yanıtla
  • Serkan sarıoğlu: Yaaa kardeşim biz gs taraftarı olarak uefa dan harcamalar yüzünden ceza alan klübümüz için bir futbolcuya 15milyon euro teklif etti gibi yalan haber yapmayalım... 0 0 Yanıtla
  • aslan alkan: bu kadar atmaz insan ...borca batmışız ,avrupadan men edilmişiz ,kalkıp 15 milyona oyuncumu alacaklar :)elimizdekilerden olmasak iyidir 0 0 Yanıtla

Advertisement