Galatasaray Geleceğe Yatırım Yapıyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray Geleceğe Yatırım Yapıyor

Galatasaray Geleceğe Yatırım Yapıyor

UEFA, İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin göreve gelmesinin ardından Galatasaray'ın geleceğe yönelik transferlere yoğunlaştığını yazdı.

09.07.2014 16:23  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Semih Kaya ile sözleşme uzatmasının yanı sıra iki genç oyuncuyu daha kadrosuna katması, UEFA'nın da dikkatini çekti.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan haberde, İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin ardından vatandaşı Cesare Prandelli'yi göreve getiren Galatasaray'ın geleceğe yönelik transfer hamlelerinin sıklaştığı ifade edildi.

Galatasaray'ın genç oyuncusu Semih Kaya'nın sözleşmesini 2018'e kadar uzattığı hatırlatılırken, milli stoperin, "Kulübümde kalmaktan çok mutluyum. Kontratım 2018'e kadar devam ediyor çünkü Galatasaray ile gönülden bir bağım var" ifadelerine yer verildi.

Haberde, Galatasaray'ın, VfB Stuttgart II'den 20 yaşındaki kanat oyuncusu Sinan Gümüş ve PSV Eindhoven'dan 18 yaşındaki Kaan Baysal'la uzun süreli sözleşmeler imzaladığı ve transfer politikasında daha genç oyuncuları tercih ettiği vurgulandı.

Baysal'ın imza töreninin ardından "Çok heyecanlıyım ve taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum. Wesley Sneijder'den çok şey öğreneceğim" şeklindeki ifadelerine de yer verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray Geleceğe Yatırım Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sinan ozsönmez: prandelli geldi kadro şekillendi işte benim gençlerden oluşturduğum kadro sinan, veysel, semih, telles, chedjou, kaan, sinan, olcan, bruma, forvet endoğan ve ontivero 0 0 Yanıtla

Advertisement