"Galatasaray'ı Manavlar Yönetiyor" - Son Dakika
Spor

"Galatasaray'ı Manavlar Yönetiyor"

"Galatasaray\'ı Manavlar Yönetiyor"

Spor Yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'ı yine ağır sözlerle eleştirdi.

05.03.2014 09:11  Güncelleme: 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mancini'nin, son dönemde yeniden 4-4-2'ye dönmesiyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

Anlamadığım bir şey var: Bu takım, 4-4-2 oynuyordu. 'Ben, Fatih Terim'in futbolunu oynatmam' dedin; takımı 3-5-2'ye döndürdün, takım iyi de oynamaya başladı. Ne oldu şimdi 3-5-2'ye! Niye 4-4-2'ye döndü? Ne yapacağını da bilmiyor!

Zaten gazetelerin manşetlerinde, "İtalya'ya, koşa koşa giderim" sözleri!.. 'Sadece İtalya'dan değil; herhangi bir milli takımdan da davet alırsam giderim.' Çünkü her hafta, her hafta çalışmak zor! Milli takım antrenörlüğü yaptığında, senede 3 gün çalışır; gerisinde yatarsın. Paraları da cebe atarsın!.. Adam, her şeyi açık açık söylüyor. Ama Galatasaray'ı futbol adamları değil; çilekçiler yönettiği için, manavlar yönettiği için!..

1-1 berabere biten maçta, Chelsea karşısında genel olarak Galatasaray beğenildi. Siz, nasıl buldunuz?

'İyi' diyemeyiz. O 1-1 beraberlik, Chelsea'nin aptallığından... Mourinho, Fatih Terim'in Galatasaray'ından o kadar korkmuş ki 'Aman, ben buradan kazaya uğramadan döneyim; işi kendi sahamda bitireyim' düşüncesiyle hareket etti. Ben bu kadar korkak, bu kadar anlamsız, bu kadar anti futbol oynayan bir Mourinho takımı hatırlamıyorum. Chelsea değil; Mourinho takımı...

Mourinho, Galatasaray'ın gölgesinden korkmuş. Chelsea'ye ikinci 45 dakika boyunca, olabilecek en anti futbolu oynattı. Ama Galatasaray'ın, bir şey yapacak hali yoktu.

Maçın ilk yarısında, yorumcuların büyük bölümünün 'penaltı' olduğu konusunda birleştiği bir pozisyon vardı. Ahmet'in koluna çarpan pozisyonla ilgili, siz ne düşünüyorsunuz?

Cüneyt Çakır'ın verdiği birinci penaltı, penaltıysa; bu da penaltı... Bu pozisyon, daha net penaltı; çünkü oyuncunun kolu açık... Kulusic'in kolları, öne doğru kapalıydı. Markus Merk, Lig TV'de 'Kolu arkada olduğu için, yüzde 100 penaltı değil' yorumu yaptı.

Markus Merk'i ciddiye alıp, dinliyor musun! Çok şaşıyorum. Federasyonun ve yayıncı kuruluşun, görevli adamı gibi konuşuyor.

Erman Toroğlu'nun niye kovulduğunu, iyi biliyor. Emeklilik zamanında, gökten gelen piyangoyu elinden kaçırmamak için ona göre konuşuyor. Markus Merk, eyyamcının en kralı... Eyyam neyi gerektiriyorsa, onu söylüyor!

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor 'Galatasaray'ı Manavlar Yönetiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement