Galatasaray Bruma'nın Serbest Kalma Bedelini 25 Milyon Euro Yapacak - Son Dakika
Spor

Galatasaray Bruma'nın Serbest Kalma Bedelini 25 Milyon Euro Yapacak

Galatasaray, gösterdiği performansla yıldızlaşan Bruma'nın maaşına 500 bin Euro zam yapıp serbest kalma bedelini 20-25 milyon Euro seviyesine çekmeyi planlıyor.

28.07.2016 03:14  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da gündem Bruma... 4 hazırlık maçında 5 gol atan ve takımı tek başına sırtlayan Portekizli için sarı-kırmızılı yönetim planını hazırladı bile... Şimdi en başa dönerek gelişmeleri hatırlayalım....

SOCIEDAD OPSİYON KULLANMADI

Geçen sezon Bruma'nın kiralık olarak oynadığı Real Sociedad 7.5 milyon Euro ödese bonservisini alacaktı ancak opsiyonu kullanmadı. Galatasaray bu parayı Bruma'yı isteyen PSV'den talep etse de taraflar orta noktada buluşamadı. Bruma da hazırlık maçlarındaki performansıyla göz doldurdu.

"20 MİLYONA SATARIZ"

Sabah Gazetesinin haberine göre; Teknik direktör Riekerink de yönetime "Satılmasın" raporunu sundu. Yönetimde de "Bu sezon kalsın ve değerini katlasın. Seneye en az 20'ye satarız" görüşü hakim. 1.2 milyon Euro garanti para kazanan Bruma'nın ücretine minimum 500 bin Euro zam yapılması ve serbest kalma bedeli olarak 20-25 milyon Euro düşünülüyor. Olası bir satışta yönetime yönelik taraftar tepkisinin çok sert olacağı tahmin ediliyor. Bu yüzden teklifini 6.5 milyon Euro'ya yükselten PSV Eindhoven'a da olumsuz cevap verildi ve Bruma kaldı...

4 MAÇTA 48'İ GEÇTİ

Bruma 2013-2015 yılları arasındaki Galatasaray kariyerine biri penaltıdan dört gol sığdırmıştı. Söz konusu iki sezonda sarı-kırmızılı forma altında 48 resmi maça çıkan Portekizli oyuncu, dört kez ağları sarsmıştı. Kampın yıldızı Bruma şovuna Aarhus karşısında da devam etti. Dört hazırlık maçının hepsinde fileleri havalandıran ve toplam beş gol atan Bruma değerini katladı.

Galatasaray Bruma\'nın Serbest Kalma Bedelini 25 Milyon Euro Yapacak
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray Bruma'nın Serbest Kalma Bedelini 25 Milyon Euro Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement