Galatasaray Kampında 'Galibiyet Yemini' | Eurosport Özel - Son Dakika
Spor

Galatasaray Kampında 'Galibiyet Yemini' | Eurosport Özel

Galatasaray Kampında \'Galibiyet Yemini\' | Eurosport Özel

Balıkesirspor'a karşı önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray'da kampta önemli gelişmele yaşanıyor.

20.09.2014 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde alınan Eskişehirspor beraberliği, Şampiyonlar Ligi’nde Anderlecht karşısında zar zor kazanılan 1 puan sarı kırmızılarda eleştirilerin yoğun şekilde yapılamasına sebep olmuştu. Üstüne bir de Anderlecht maçında taraftarın futbolculara tepki göstermesi sıkıntıyı iyice arttırmıştı.

Bugün ligin yeni ekiplerinden Balıkesirspor’la tüm bu sorunlar arasında lig maçına çıkacak olan sarı kırmızılılarda flaş bir gelişme yaşandı.

Kamp yapılan otelde Teknik Direktör Prandelli ve futbolcular özel bir toplantı gerçekleştirdi. Teknik Direktör Prandelli’nin tek tek oyuncularına sizlere güveniyorum dediği ve bugün burada alınan galibiyetle gerçek Galatasaray’ı herkese gösterelim dediği ifade edildi. Özellikle takım kaptanı Selçuk ve Burak’la özel olarak konuşan Prandelli, oyuncularına moralinizi bozmayın ve topunuzu oynayın bu takımın size ihtiyacı var. Sizlere güveniyorum dediği ve oyuncuların da hocalarına teşekkür ettiği aktarıldı.

Galibiyet yemini

Toplantı sonrasında futbolcular bir araya gelerek galibiyet yemini ettiler ve toplantı sona erdi. Futbolcuların oldukça motive olduğu görülürken 20.00’de başlayacak maçta sarı kırmızılıların nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Kampında 'Galibiyet Yemini' | Eurosport Özel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement