Galatasaray Ligde Başka: 1-2 - Son Dakika
Spor

Galatasaray Ligde Başka: 1-2

Galatasaray Ligde Başka: 1-2

Avrupa'da istediği sonuçları elde edemeyen Galatasaray, ligdeki son altı maçında beşinci galibiyetini deplasmanda Karabükspor'u deplasmanda 2-1 yenerek aldı.

08.11.2014 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in dokuzuncu haftasında hafta arasında Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund karşısında kötü bir skor elde eden Galatasaray, deplasmanda Karabükspor'u 2-1 yenerek moral buldu.

MAÇ GOLLE BAŞLADI

Sarı kırmızılı takım, maça hızlı başladı. Gol için de fazla beklemek zorunda kalmadılar. 3'üncü dakikada sağ kanattan Selçuk'un kullandığı köşe vuruşunda ön direkte iyi yükselen Chedjou, Sivasspor filelerinden sonra Karabük filelerini de sarsmayı başardı. Galatasaray golü bulduktan sonra da hazırlık paslarında çok hata yapan Karabükspor'un kalesinde pozisyonlar yakaladı.

5'inci dakikada Sneijder'in pasıyla savunmanın arkasına sarkan Burak Yılmaz, topu ayağından aşınca Waterman topu kontrol etmeyi başardı. 11'inci dakikada Hamit uzaklardan şansını denedi ama kaleyi tutturamadı. 20'inci dakikada ceza sahasının solunda topla buluşan Dzemaili, rakibinden sıyrılıp sağ ayağıyla sert vurdu. İyi yer tutan Waterman ikinci gole engel oldu. 32'inci dakikada Yiğit'in hatalı pasında topla buluşan Burak Yılmaz, ceza sahası ön çizgisi üzerinden vuruşunu yaptı. Ama cılız gelen vuruşu Waterman kolaylıkla kontrol etti.

KARABÜK BASKISI GOL GETİRMEDİ

İlk yarının son 15 dakikasında Karabükspor, oyunun kontrolünü eline aldı. Özellikle sol kanattan geliştirdiği ataklarla etkili olmaya çalışan ev sahibi ekip 41'inci dakikada gole çok yaklaştı. Tanju'nun sol kanattan yaptığı ortada gerilerden gelen Hakan, topa dokunmayı başardı. Ama top Muslera'nın bakışları arasında üstten auta gitti ve ilk 45 dakika Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

DÜŞÜK TEMPO

İkinci yarı düşük bir tempoda başladı. Galatasaray ilk yarının sonlarının aksine rakip yarı sahada daha fazla top dolaştırmaya çalışırken; Karabükspor, Kumbela ile başlayan ataklarla etkili olmaya çalıştı.

55'inci dakikada kalenin hafif sol çaprazından kazanılan serbest vuruşta Selçuk İnan, sağ ayağı ile barajın yanından yaptığı kesme vuruşta Waterman soluna iyi uzanıp gole izin vermedi.

DURAN TOP GOLÜ GETİRDİ

57'inci dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte yakın emsafeden kafa vuruşunu yapan Karabükspor'un 30 yaşındaki stoperi Emre Güngör, kariyerinin ilk lig golünü atarak skoru eşitledi, 1-1.

UMUT YİNE ATTI

Golden sonra Cesare Prandelli, beklenmedik bir değişikliğe imza atarak Sneijder'i kenara alıp Umut Bulut'u sahaya sürdü. İtalyan çalıştırıcı bu değişikliğin faydasını görmek için de fazla beklemedi. 71'inci dakikada sol kanattan Dzemaili'nin yaptığı ortada arka direkte topa dokunan Umut Bulut, geçtiğimiz hafta olduğu gibi oyuna sonradan girerek golünü atarak Galatasaray' yeniden öne geçirdi, 2-1.

Golü bulduktan sonra maçın son bölümlerine kadar geriye yaslanmayan Galatasaray üçüncü gol arayışlarından sonuç kaydedemedi. Son dakikalarda Karabükspor baskısında da kalesinde tehlike görmeyen sarı kırmızılılar sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı.

Galatasaray bu galibiyetle puanını 19'a yükseltirken Karabükpsor 7 puanda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Galatasaray Ligde Başka: 1-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement