Galatasaray Teknik Heyeti Fenerbahçe Maçı Öncesi Taktik mi Yapıyor? - Son Dakika
Spor

Galatasaray Teknik Heyeti Fenerbahçe Maçı Öncesi Taktik mi Yapıyor?

Galatasaray Teknik Heyeti Fenerbahçe Maçı Öncesi Taktik mi Yapıyor?

Sakatlığı süren Burak Yılmaz, takımla ısındıktan sonra özel bir çalışma gerçekleştirdi.

17.10.2014 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, Fenerbahçe derbisinin taktik çalışmasıyla tamamlandı.

Sakatlığı bulunan Burak Yılmaz, takımla ısındıktan sonra sağlık heyetinin gözetiminde özel bir çalışmaya tabi tutuldu. Bu çalışma sonrasında acaba Burak yarın oynayacak mı soruları gündeme geldi. Antrenman sonrası Cesare Pranelli de Burak'ın durumu ile ilgili konuşurken 'Burak Yılmaz'ın son durumu yarın netleşecek. Umarım derbide oynayabilir' diye konuştu.

GS TV: Burak'ın oynması zor

GS TV'nin haberine göre; ''Burak Yılmaz ısınma sonrası sağlık heyeti tarafından özel bir çalışmaya tabi tutuldu. Topla birlikte çalışmalara katılmadı. Oynama ihtimali zayıf gözüküyor"

Tüm bu açıklamalar ve gelişmelerin ardından Galatasaray teknik heyetinin Burak Yılmaz konusunda yarın Fenerbahçe'ye br sürpriz yapabileceği konuşuluyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Teknik Heyeti Fenerbahçe Maçı Öncesi Taktik mi Yapıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement