Galatasaray, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

12.07.2014 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Sarı-kırmızılı takım yeni teknik direktörü Cesare Prandelli ile bugün yeni sezonun ikinci antrenmanını gerçekleştirdi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanda İtalyan teknik adam futbolcularla birebir ilgilendi.

Galatasaray hazırlıklarını eksik sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımda izinli olan Selçuk, Burak, Melo ve Hakan Pazartesi günü takımla çalışmalara başlayacak. Ayrıca bugün sağlık kontrollerinden geçen Galatasaray'ın Trabzonspor'dan transferi Olcan Adın da bugünkü çalışmalarda yer almadı.

Sarı-kırmızılı takım Prandelli yönetimindeki antrenmana top çalışması ile başladı. Ardından takımı toplayan Cesare Prandelli oyuncular ile bir konuşma gerçekleştirdi. Galatasaray, antrenmanın ikinci bölümünde ise top kontrolü ve çalım varyasyonları denedi. Sonrasında 2 gruba ayrılan futbolcular düz koşu yaptı. Sarı-kırmızılı futbolcular bugünkü antrenmanın son bölümünde arttırmalı koşular sonrası çift kale maçla çalışmaları tamamladı. Sakatlıklardan yeni kurtulan Portekizli yetenek Bruma ve Semih Kaya çift kale maçta yer almadı

Öte yandan Galatasaray'ın bugünkü antrenmanı sırasında futbolculara laktat testleri de uygulandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement