Galatasaraylı Futbolcular, Hamza Hamzaoğlu'na Başarılar Diledi - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Futbolcular, Hamza Hamzaoğlu'na Başarılar Diledi

Galatasaraylı Futbolcular, Hamza Hamzaoğlu\'na Başarılar Diledi

Galatasaraylı futbolcular, Süper Lig'de Bursaspor ile oynayacakları maç öncesi eski hocaları Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile tokalaştı.

29.04.2016 21:42  Güncelleme: 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile Galatasaray, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda karşılaştı. Maç öncesinde Galatasaraylı futbolcular, Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'na başarılar diledi.

ESKİ HOCALARINI UNUTMADILAR

Galatasaraylı futbolculardan Selçuk İnan, Muslera, Denayer, Carole, Sabri Sarıoğlu, Emre Çolak eski hocalarına başarı dileklerini sunarak sarıldılar.








Son Dakika Spor Galatasaraylı Futbolcular, Hamza Hamzaoğlu'na Başarılar Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mahmut Demır : Hamza Hamzaoğlu bır tanedır ıyı teknık torektöruydu 10 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZ VE VATAN TOPRAKLARI ADINA YAŞAMINI HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİ SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ.. 1 1 Yanıtla

Advertisement