Galaxy A3'ün Özellikleri Gelmeye Başladı! - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy A3'ün Özellikleri Gelmeye Başladı!

Galaxy A3\'ün Özellikleri Gelmeye Başladı!

Samsung'un artık şehir efsanesi tadını alan tamamı metal kasalı akıllı telefon modeli Galaxy A3 için teknik özellikler gelmeye başladı!

30.09.2014 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung'un artık şehir efsanesi tadını alan tamamı metal kasalı akıllı telefon modeli Galaxy A3 için teknik özellikler gelmeye başladı!..

Güney Koreli üretici devi Samsung'un uzun zamandır kullanıcısıyla buluşturmayı planladığı tamamı metal kasalı akıllı telefon modeli, en nihayet belirginleşmeye başladı. iPhone 6 katili olarak tanımlanan Galaxy Alpha için de aynısı söylenen tamamı metal kasalı akıllı telefon modelinin adı Galaxy A3 olabilir.

Son günlerde sıkça karşılaştığımız sızıntı bilgilerin tümünü bir araya topladığımız metal kasalı Galaxy A3, TENAA tarafından doğrulandı. Samsung, yeni bir akıllı telefon ailesini tanıtmaya hazırlanıyor. Tamamı metal kasalı A3, A5 ve A7 akıllı cihazlarına ait teknik özellikler yine TENAA tarafından sızdırıldı.

4.52 inç büyüklüğünde ve 960 x 540 piksel çözünürlüğünde bir ekran teknolojisiyle kullanıcı karşısına çıkması beklenen Galaxy A3'te 1.2 GHz hızında çalışan ve 2/4 çekirdekli Snapdragon 410 işlemcinin kullanılacağı biliniyor. Adreno 306 GPU(Grafik işlemci) ve 1 GB Ram'in kullanılması muhtemel metal kasalı akıllı modelde 8 Megapiksel arka ve 5 MP ön kamera bulunuyor.

MicroSD kart yuvasına ve Android 4.3 KitKat işletim sistemi sürümüne sahip Galaxy A3,  130.1 x 65.5 x 6.9mm kasa ebatları ve 112 gram ağırlığıyla gelecek. Dilerseniz şimdi TENAA tarafından sızdırılan ve teknik özelliklere yer verilen tabloyu inceleyelim:

Samsung Galaxy A3

The post Galaxy A3'ün Özellikleri Gelmeye Başladı! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Galaxy A3'ün Özellikleri Gelmeye Başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement