Galaxy Note 6'nın Beklenen Özellikleri ve Çıkış Tarihi - Son Dakika
Ekonomi

Galaxy Note 6'nın Beklenen Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Samsung'un sır gibi sakladığı Galaxy Note 6 model cep telefonunun özellikleri dünyadan sızdırılan haberlerle hemen hemen kesinleşti. Yeni modelin piyasaya sonbaharda çıkması bekleniyor.

03.05.2016 12:45  Güncelleme: 12:50

Galaxy S7'yi satışa sunarak akıllı telefon sektörünün liderliğindeki yerini sağlama alan Samsung, son zamanlarda bir diğer amiral gemisi modeli olan Galaxy Note 6 ile anılıyor.

ÖZELLİKLERİ HEMEN HEMEN KESİNLEŞTİ

Şimdiye kadar görüntülenmemiş olmasına rağmen birçok özelliği sızdırılan bu yeni akıllı telefonun özellikleri, haber kaynaklarının yaptığı paylaşımlara göre hemen hemen kesinleşti.

Samsung haberleri paylaşan SamMobile tarafından yapılan paylaşımlara göre Note 6 USB Type-C girişine sahip olacak. USB Type-C girişini Gear VR için fırsata dönüştürmek isteyen Güney Koreli üretici, Gear VR'nin USB-C girişli bir modelini piyasaya sürebilir.

OTOMATİK ODAKLAMA SİSTEMİNE SAHİP OLACAK

Galaxy Note 6'nın kamerasına değinecek olursak, birçok haber bu akıllı telefonun infrared otomatik odaklanma teknolojisine sahip olacağını söylüyor. Galaxy S7'nin otomatik odaklanmasında mükemmeller yaratmayı başarmış olan Samsung, anlaşılan bunu bir adım daha ileriye taşımakta kararlı.

İKİ FARKLI NOTE 6 MODELİ

Android Geek tarafından paylaşılan bilgilere göre Samsung şu an iki farklı Note 6 modeli üzerinde çalışıyor. Bunlardan birisi kızılötesi teknolojisine sahip olan, diğeri ise Galaxy S7'deki teknolojiye sahip olan otomatik odaklanma sistemleri.

BATARYA KAPASİTESİ ÇOK GÜÇLÜ

Note 6'nın diğer özelliklerinin bulunduğu ve önceki bilgilerle oldukça tutarlı olan haber de GizmoChina tarafından yayınlandı. Bu habere göre 5.8 inch ekran boyutuna, 2K çözünürlüğe, Qualcomm Snapdragon 823 işlemciye, 6 GB RAM'e, 4200 mAh batarya kapasitesine ve IP68 sertifikasına sahip olacak olan akıllı telefon, çoğu bilgisayardan bile güçlü ve kullanışlı olacak.

SONBAHARDA SATIŞ BEKLENİYOR

Gelen bilgilere göre Samsung'un sonbahar mevsiminde Galaxy Note 6'yı satışa sunması bekleniyor. Bu güçlü telefon ile Apple'ın önünü kesmeyi deneyecek olan Samsung, eğer sıra dışı bir sorunla karşılaşmazsa bunu başarabilir.

Kaynak: webtekno.com

Galaxy Note 6\'nın Beklenen Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Son Dakika Ekonomi Galaxy Note 6'nın Beklenen Özellikleri ve Çıkış Tarihi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • YUH: Ben note 4 alalı tam 1 yıl oldu. Onun üzerine 3 model çıktı. Bu da 4. Ellerinde hazırda en az 3 yıllık teknoloji mevcut. Ama bize taksit taksit satıp para kazanıyorlar. Birzde kuzu kuzu alıyoruz. Arkadaşlar. Bir telefon aldınız mı en az 3 yıl kullanın. Tüketim toplumu olmayın. Tüketecekseniz de Türk malı tüketin bari ülke kazansın. 24 2 Yanıtla
    EnesAydn: Türk malı adam gibi telefon söylemisin kardeş? 9 1
  • Laz55: Güzel kardeşim iyi demişsinde rekabet olacak olmazsa iyi üretim olmaz diyosun yerli malı alalım tamam aldık ama hiç özellik yok bilmeyenler için normal alsın ama ben cep tel hıza bakarım batarya şarj durumuna bakarım benim elimden tel düşmez bu özellikler de malesef kavurların elinde var... hem.merak etme sen bizim devlet o tel vergisini alıyor... alamayan arkadaşlarda taksitle alsın b en iyisini 3. 4 yıl kullansın... bence değer 1 tel cabuk pozulmaz 2 internette yavaş dolaşmazsın 3 dayanıklı 4 kavur malı (÷ 3 1 Yanıtla
  • .: önce turk malı uretelım . 1 2 Yanıtla
  • sko edm: bu nasil musluman 1 1 Yanıtla

Advertisement