Game Of Thrones'da Karakter Eksildi! - Son Dakika
Güncel

Game Of Thrones'da Karakter Eksildi!

Fenomen dizinin 4. sezon sonunda Ormanın Çocukları ile karşılaşan ve Üç Gözlü Kuzgun'a nihayet ulaşan yol arkadaşları Stark Hanedanı'ndan Bran ve Hodor, 5. sezonda yok.

05.09.2014 11:11  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4. sezon sonunda Ormanın Çocukları ile karşılaşan ve Üç Gözlü Kuzgun'a nihayet ulaşan yol arkadaşları Stark Hanedanı'ndan Bran ve Hodor, 5. sezonda olmayacaklar.

İZLEYİCİ ÜZÜLECEK

Game of Thrones’un 15 Haziran’da yayınlanan 4. sezon finalinin ardından, yeni sezonla ilgili haberler gelmeye başladı. Nisan 2015’te yayınlanacak olan 5. sezonda, George R. R. Martin ve senarist ekibinin bir de üzen sürprizi olacak. 4. sezon sonunda Ormanın Çocukları (The Children) ile karşılaşan ve Üç Gözlü Kuzgun'a nihayet ulaşan yol arkadaşları Stark Hanedanı'ndan Bran ve Hodor, 5. sezonda olmayacaklar.

Hodor karakterine can veren ve tüm dünyayı "Hodor, Hodor, Hodor" diyerek anlatmayı başarabilen Kristian Nairn, son röportajında yeni sezonla ilgili konuştu. Nairn’in "Bran ve Hodor’un bir sezonluk arası olacak, bunun sebebinin de bizim hikayemizin kitabın sonuna doğru oluşundan kaynaklandığını tahmin ediyorum" açıklaması tüm Game of Thrones sevenlerini üzdü.

Game Of Thrones\'da Karakter Eksildi!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Game Of Thrones'da Karakter Eksildi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hold: yakarım ulan o dizi setini. HODOR!! 9 2 Yanıtla
  • asd: hiç üzülmedim hodor neysede çocuk dizinin inandırıcılığını azaltıyordu 0 2 Yanıtla
  • GAME OF LOVE: MARGAERY TYRELL kalsın hepiniz gidin ;) 1 0 Yanıtla

Advertisement