Ganalı Forvet Karikari Balıkesirspor'a Dönüyor - Son Dakika
Yerel

Ganalı Forvet Karikari Balıkesirspor'a Dönüyor

PTT 1. Lig'de mücadele edecek Balıkesirspor, Spor Toto Süper Lig'e yükseldiği 2013-2014 sezonunda kadrosunda bulunan Ganalı forvet oyuncusu Kwame Amponsah Karikari ile anlaşmaya vardı.

22.06.2015 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele edecek Balıkesirspor, Spor Toto Süper Lig'e yükseldiği 2013-2014 sezonunda kadrosunda bulunan Ganalı forvet oyuncusu Kwame Amponsah Karikari ile anlaşmaya vardı.

Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon İsveç'in Halmstad takımında forma giyen Karikari ile görüştüklerini ifade ederek, "Bir iki gün içinde Balıkesir'e gelecek ve bir pürüz çıkmazsa imzalar atılacak. Yurt dışında birçok oyuncuyla görüşüyoruz. İyi bir takım kurmak istiyoruz" diye konuştu.

Balıkesirspor'un PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan Karikari, 2013-2014 sezonunda kırmızı-beyazlı formayla 11 gol atmıştı.

Bu arada iç transfer çalışmalarını sürdüren Balıkesirspor, forvet oyuncusu Ali Öztürk'ün de sözleşmesini uzattı. Kulüp başkanı Aktürk, Ali Öztürk'ün gelecek sezon da kırmızı-beyazlı formayı giyeceğini aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ganalı Forvet Karikari Balıkesirspor'a Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement