Ganalı Stoper Boye Sivasspor Yolunda - Son Dakika
Spor

Ganalı Stoper Boye Sivasspor Yolunda

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, Ganalı stoper John Boye ile görüşmelere başladı.

18.08.2015 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, Ganalı stoper John Boye ile görüşmelere başladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Medicana Sivasspor, Portekizli Manuel da Costa'nın Yunanistan ligi takımlarından Olympiakos ile anlaşmasının ardından stoper arayışına geçti. Geçen sezonu Kayseri Erciyesspor'da geçiren Ganalı defans oyuncusunu Sivas'a getiren kırmızı-beyazlı ekip anlaşmaya varılması halinde başarılı oyuncuyla sözleşme imzalayacak.

Geçen sezon Erciyesspor'da 15 maçta 2 gol kaydeden Boye Gana Milli Takımı'nda görev yapıyor. Futbola ülkesinin takımlarından Heart of Lions'da başlayan Boye, 2008 yılında Rennes B takımında denemeye alındı. Burada gösterdiği başarılı performans ile Rennes B'nin değişmez isimlerinden oldu. 2010 yılından itibaren Rennes'in A takımında da görev yapan oyuncu Rennes B'de de bazı maçlarda görev yaptı.

2014 yılında Kayseri Erciyesspor'a transfer oldu. 2008 yılından bu yana Gana Milli Takımı'nda görev yapan futbolcu, ilk milli maçına 17 Haziran 2008 tarihinde Gabon ile oynanan maçta çıktı. 2012 Afrika Uluslar Kupası ve 2013 Afrika Uluslar Kupası'nda ve ardından 2014 FIFA Dünya Kupası'nda görev aldı. 2014 Dünya Kupası'nda Portekiz ile oynanan maçta kendi kalesine gol attı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ganalı Stoper Boye Sivasspor Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement