Garmin'den Bisiklet Radarı: Varia - Son Dakika
Teknoloji

Garmin'den Bisiklet Radarı: Varia

Garmin\'den Bisiklet Radarı: Varia

Garmin tarafından geliştirilen Varia adlı radar sistemleri sayesinde bisiklet sürücüleri, gerçekleşebilecek herhangi bir kazayı daha öncesinden fark edebiliyor.

01.07.2015 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

İsviçre merkezli Garmin, bisiklet sürücüleri için geliştirmiş olduğu yeni cihazlarını duyurdu. Varia Rearview Bike Radar ve Varia Smart Bike Lights adlarını taşıyan cihazlar, bisiklet sürücülerinin yaşayabileceği herhangi bir kazanın önüne geçme özelliği ile ön plana çıkıyor.


Yapılan açıklamalara göre bisikletin arka tarafında konumlandırılan cihaz, 140 metre ötedeki herhangi bir aracı tespit edebiliyor. Daha sonrasında araç yaklaştığında bisiklet sürücüsü gösterge ekranında durumu fark edebiliyor. Cihaz uyarıyı ise Garmin Edge sistemi sayesinde gidonda bulunan gösterge ekranına aktarıyor.


Öte yandan Garmin, sonbaharda satışa çıkaracağı cihazların fiyatlarını da açıkladı. Sensör ve gidonlu Varia, 299.99 dolar fiyat etiketine sahip. Varia Smart Bike Lights adlı cihaz da uzaktan kumandası ile birlikte 299,99 dolardan satışa sunulacak. Sadece ışıklı stop lambasının fiyatı ise 69,99 dolar olarak açıklandı.



Videoyu göremiyoranız buraya tıklayın.



Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Garmin'den Bisiklet Radarı: Varia - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement