Gaün'de Murat Dalkılıç Rüzgarı Esti - Son Dakika
Magazin

Gaün'de Murat Dalkılıç Rüzgarı Esti

Gaün\'de Murat Dalkılıç Rüzgarı Esti

“20. Bilim Kültür Sanat Günleri” kapsamında Gaziantep Üniversitesi'nde (GAÜN) konser veren ünlü sanatçı Murat Dalkılıç, üniversite öğrencilerini coşturdu.

11.05.2014 11:33

"20. Bilim Kültür Sanat Günleri" kapsamında Gaziantep Üniversitesi'nde (GAÜN) konser veren ünlü sanatçı Murat Dalkılıç, üniversite öğrencilerini coşturdu.

Katılımın oldukça yoğun olduğu konserde, üniversite öğrencileri derslerin ve sınavların verdiği stresi ünlü sanatçı Murat Dalkılıç'ın muhteşem sahne performansı ve şarkıları ile atmaya çalıştı. Dalkılıç'ın hareketli şarkıları ile kendinden geçen öğrenciler, slow şarkılarda ise duygusal dakikalar yaşadı. Ünlü popçunun söylediği hemen hemen her şarkıya eşlik eden öğrenciler oldukça keyifli bir konser izlemenin tadını çıkardı.

Dalkılıç'ın ardından sahne alan Dj Ozan Doğulu ise çaldığı birbirinden güzel parçalarla öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserin ardından "20. Bilim Kültür Sanat Günleri" kapsamında GAÜN Kültür Müdürü Mustafa Arslan günün anısına Murat Dalkılıç'a plaket verdi. Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanı Lütfiye Özmarangoz tarafından günün anısına çiçek takdim edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Gaün'de Murat Dalkılıç Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement