Gazeteciler ve Basın Danışmanları İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gazeteciler ve Basın Danışmanları İftarda Buluştu

Gazeteciler ve Basın Danışmanları İftarda Buluştu

Şanlıurfa Gazeteciler Derneğinin iftar yemeğinde Bursa’ya tayini çıkan Şanlıurfa Valisi İzzettin Köçük ile yerel ve yaygın basın temsilcilerini bir araya geldi.

11.06.2016 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Gazeteciler Derneğinin iftar yemeğinde Bursa'ya tayini çıkan Şanlıurfa Valisi İzzettin Köçük ile yerel ve yaygın basın temsilcilerini bir araya geldi.

İftar programına valiler kararnamesi ile Bursa'ya atanan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, DSİ 15. Bölge Müdürü Oğuz kasap, kentte görev yapan yerel ve yaygın basın kuruluşlarının temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerindeki basın birimleri sorumluları katıldı. Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler iftar programında yaptığı açıklamada, "Şanlıurfa Gazeteciler Derneği olarak Şanlıurfa'da görev yapan basın mensupları, kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşlarında görev yapan basın danışmanlarını, DSİ 15. Bölge Müdürü Oğuz Kasap ve Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ile bir araya getirdi. Amaçlarımızdan biri de alanda çalışan gazeteciler ile kamu kurum kuruluşlarda çalışan basın danışmanlarını bir arada kaynaşmalarını sağlamaktı. Birlik, beraberliğin üst düzeyde olduğu bir iftar yemeği oldu" diye konuştu.

VALİ KÜÇÜK'E YAPTIĞI HİZMETLER İÇİN PLAKET

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Kamil Güler, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'e medyaya verdiği destek, Şanlıurfa'da görev yaptığı süre içinde devlet ile halkın bütünleşmesini sağlaması, Şanlıurfa'da asayiş ve huzur sağlanması, Organize Sanayi bölgesindeki yatırımlara, istihdama verdiği katkılar nedeni ile teşekkür ederek, plaket verdi.

HER ZAMAN ŞANLIURFA İLE BİRLİKTEYİZ

Yemekte konuşan Vali İzzettin Küçük ise, basın camiasına teşekkür ederek, "Şanlıurfa'da görev yaptığım süre içinde beraber çalıştık. Zor günleri de güzel günleri de birlikte beraber geçirdik. Her desteğe ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizin de bildiğiniz gibi Bu bir veda plaketi değil sadece memuriyet görevinin burada bitmesidir. Şanlıurfa'ya gelen ve Şanlıurfa'da görev yapan bir kişi öyle veda edemez. Her zaman Urfa'yla birlikteyiz" dedi.

Bursa Valiliğine atanan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük 16 Haziran 2016 günü Şanlıurfa'dan ayrılacağını belirtti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteciler ve Basın Danışmanları İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement