Gaziantep Bşb İlk 6'yı Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Gaziantep Bşb İlk 6'yı Hedefliyor

Gaziantep Bşb İlk 6\'yı Hedefliyor

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör Hakan Kutlu, yeni transferlerin takıma uyum sağlaması halinde iyi sonuçlar almaya başlayacaklarını belirterek, "İlk 6’yı sonuna kadar kovalayacağız" dedi.

13.02.2015 16:10

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hakan Kutlu, yeni transferlerin takıma uyum sağlaması halinde iyi sonuçlar almaya başlayacaklarını belirterek, "İlk 6'yı sonuna kadar kovalayacağız" dedi.

Ligin 20. haftasında pazartesi günü deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, teknik direktör Hakan Kutlu, basın toplantısı düzenledi. Bir restoranda düzenlenen toplantıya sportif direktör Bülent Bölükbaşı, futbol şube sorumluları İbrahim Açıkgöz ve Salih Sezgin de katıldı. Toplantıda konuşan Kutlu, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olarak 9 veya 10 haftalık süreyi başarılı bir şekilde geçirdik. Oyuncularım gerçekten büyük bir birliktelik gösterip 4 puanlı takımı 20 puana çıkardılar. Ligin devre arasında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin bizim, yönetim kurulumuzun ve başkanının yaptığı tespitler sonrasında yeni bir yapılanmaya gitmeye ihtiyaç vardı. Takım içerisinde sezon başından kaynaklanan bazı sıkıntılar vardı. Biz bunları tespit ettik ve bu sorunları çözmek için büyük bir revizyona gittik" dedi.

"KULÜBÜN GELECEĞİNİ KURTARACAK OYUNCULAR ALDIK"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un değişime gitmek zorunda olduğunu belirten, "12 futbolcumuzla yollarımızı ayırıp, 11 tane yeni futbolcu kadromuza kattık. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor değişim yapmak zorundaydı. Çünkü yeni oluşan yönetimimiz ve biz geleceğe yönelik de hamleler yapmak istedik. Yaşı büyük olan ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a hizmet edemeyecek oyuncularla yollarımızı ayırmayı tercih ettik. Yeni yaptığımız transferler içerisinde bugüne yönelik transferler var. Ama kulübün geleceğini kurtaracak ve Türk futbolunda da önemli isimler olacak oyuncular kattık" diye konuştu.

"İLK 6'YI SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ"

Ligin ikinci yarısındaki ilk 3 maçta kötü grafik yakaladıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Ancak bu süreç geçici. Alanya ve Bolu maçında bize yakışmayan oyun sergiledik ama Kayserispor maçında futbolun gereklerini yerine getirdik. Küçük bir hatayla gol yeyip, mağlup olduk. Bu haftadan itibaren inşallah yeni gelen oyuncuların uyumunu yakalayıp, sonuçlar almaya başlayacağız. İlk 6'yı sonuna kadar kovalayacağız. Eğer bu hedefi yakalayamazsak da gelecek yıl adına kadrosuna önemli oyuncular katmış ve takımın iskeletini kurmuş bir ekip olacağız" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Bşb İlk 6'yı Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement