Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Transferi Hızlandırdı - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Transferi Hızlandırdı

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Transferi Hızlandırdı

Bu sezon PTT 1. Lig'de iddialı bir takım oluşturmak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, transferlere hız verdi.

17.06.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon PTT 1. Lig'de iddialı bir takım oluşturmak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, transferlere hız verdi.

Daha önce kadrosuna Kasımpaşa'nın tecrübeli kalecisi İlker Avcıbay'ı katan mavi-beyazlılar, iç transferde de Ahmet Devret ile 3 yıllık sözleşme yenilemişti. Güneydoğu temsilcisi şimdi de Adana Demirspor'un sol kanat oyuncusu Özgür Öçal'ı transfer etti.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da sol açık mevkiinde forma giyen deneyimli futbolcu Özgür Öçal ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, böylece dış transferde iki, iç transferde ise bir oyuncu ile anlaşma sağlamış oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdülkadir Gözegir, Futbol Şube Sorumlusu Çetin Katırcıoğlugil ve İdari Menajer İsmet Savcılıoğlu ile futbolcu Özgür Öçal katıldı.

ÖZGÜR ÖÇAL KİMDİR?

5 Ekim 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Futbola Galatasaray alt yapısında başlayan Özgür Öçal, 2000 yılında profesyonelliğe Bakırköyspor'la geçti. Dört sezon burada oynadıktan sonra Kasımpaşa'ya transfer oldu. Kasımpaşa'da az görülür bir başarının parçası oldu. Dört sezon içerisinde 3. ligden süper lige yükselerek az rastlanan bir başarıya şahit oldu.

Kasımpaşa süper ligden küme düşünce Öçal, Eskişehirspor'a transfer oldu. Burada uyum sorunu yaşadı ve sezonun devre arasında MKE Ankaragücü'ne kiralandı. Bir sezon boyunca eski takımı Kasımpaşa'da kiralık olarak oynadı ve 2010-2011 sezonunda bonservisiyle beraber tekrar buraya transfer oldu. Son olarak Adana Demirspor'da forma giyen Özgür Öçal, bu sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un renklerini taşıyacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Transferi Hızlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement