Gaziantep Büyükşehir-Manisaspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Büyükşehir-Manisaspor Soyunma Odaları

Gaziantep Büyükşehir-Manisaspor Soyunma Odaları

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi, "Bizim için çok enteresan bir maç oldu, çünkü gayet güzel başladığımız maçı, 0-2 mağlubiyetle kapatmış olduk. Maçın başında girdiğimiz 3 tane pozisyon var. Bunları golle sonuçlandırabilseydik oyunun neticesi çok farklı olacaktı, ama ne yazık ki bunları gol ile sonuçlandırmayıp arkada, kişisel bir hata sonucunda gol yedik.

23.11.2014 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi, "Bizim için çok enteresan bir maç oldu, çünkü gayet güzel başladığımız maçı, 0-2 mağlubiyetle kapatmış olduk. Maçın başında girdiğimiz 3 tane pozisyon var. Bunları golle sonuçlandırabilseydik oyunun neticesi çok farklı olacaktı, ama ne yazık ki bunları gol ile sonuçlandırmayıp arkada, kişisel bir hata sonucunda gol yedik. Rakibimizin istediği de buydu. Rakibimizde 3 tane çok önemli süratli oyuncuları var. Önde hücum ritmini çok tutturamadık. Oyun bizim üstümüzde gözüktü ama bunu neticeye yansıtamadık" dedi.

MANİSASPOR: "KAZANMA ALIŞKANLIĞI ELDE ETMEYE BAŞLADIK"

Manisaspor teknik soruumlusu Dilaver Mutlu ise lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek şunları söyledi:

"Rakibimizi iyi etüt ederek çok iyi çalıştık. Gaziantep takımı iyi bir takım. Biz bu boşluğu iyi değerlendirerek eksikliklerimizi giderdik. Bu da performansımıza iyi etkiledi. Oyumcularımız kazanma alışkanlığını elde etmeye çalışıyor. Biz artık 9 puanlık maçları oynuyoruz. Manisa bu maçtan sonra inşallah daha iyi yerlere gelecek." - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Büyükşehir-Manisaspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement