Gaziantepspor, Elazığspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor, Elazığspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Gaziantepspor, Elazığspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı.

08.04.2014 17:50

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı. Gaziantepsporlu futbolcular bu maçta mutlak 3 puan hedefliyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Tahsin Tam ve yardımcılarının yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde 5'e 2 top kapma ve dar alanda çift kale oyun çalışmaları gerçekleştirildi. Tedavisi devam eden kaleci Karcemarskas antrenmana katılmazken, Kemal Tokak ve Erman Bulucu düz koşunun ardından takımdan ayrı çalıştı.

GÜLLE: "LİGDE KALMAYI GARANTİLEYEBİLİRİZ"

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gaziantepsporlu futbolcu Orhan Gülle, son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini belirterek, "Bunun nedeni sakatlıklar, kadro değişikliği ve Sergen hocanın gidişi gibi konular oldu. Geçirilen kötü sürece rağmen bundan sonraki maçlarda alacağımız birkaç puanla matematiksel olarak ligde kalmayı da garantiliyoruz. Bu yüzden de kafa olarak takım biraz daha rahatladı. Bu hafta Elazığspor karşısında alacağımız galibiyetle ligde kalmayı garantileyebiliriz. İnşallah bu maçta galip gelerek rahat bir nefes alırız. Bu vesileyle son 5 hafta biraz daha rahat oynayabiliriz" dedi.

HAS: "ELAZIĞ'DAN 3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

Gaziantepspor Takım Kaptanı Bekir Ozan Has ise teknik direktör Sergen Yalçın'ın gitmesinin ani olduğunu ifade ederek, "Tabi bu kendi kararı. Sergen hocadan önce de sonra da takım içindeki arkadaşlık en üst seviyedeydi. Bu konuda herhangi bir sıkıntımız yok. Son haftalarda da bir türlü isteğimiz puanları alamadık ve aşağılardan kurtulamadık. En kısa zamanda bir 3 puan alıp, rahat bir nefes almak istiyoruz. İnşallah bu hafta çok iyi çalışıp, Elazığ'dan 3 puanla buraya dönmek istiyoruz" diye konuştu.

"UMARIM ŞANSSIZLIĞIMIZI KIRARIZ"

Özellikle son iki haftadır iyi bir futbol sergilediklerini ancak bunu bir türlü sonuca taşıyamadıklarını hatırlatan kaptan Bekir Ozan Has, "Örneğin Sivasspor maçının ilk 30 dakikası haricinde çok iyi bir futbol sergilediğimizi düşünüyorum. Yine Kasımpaşaspor maçının tamamına yakın futboldan ziyade iyi bir mücadele verdik. Maçlarda istek ve arzu en üst seviyede. Tabi bu istek arzu bir süreden sonra mutlaka sonuç verecektir ve her zaman böyle gitmeyecektir. Bu dönüşümü Elazığ'da yapmak istiyoruz. Umarım bu maçta bu şansızlığımızı kırarız" şeklinde konuştu.

Bu hafta 1 puan aldıkları için üzgün olduklarını belirten Gaziantepsporlu futbolcu Cenk Tosun da, "Bu hafta galip gelebilseydik her şey daha farklı olabilirdi. Bunu yapamadık ama Elazığ'da istediğimiz galibiyeti alarak, alt taraflardan kurtulmak istiyoruz. Sonuç olarak mutlak 3 puan için Elazığ'a gideceğiz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor, Elazığspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement