Gaziantepspor-Gençlerbirliği Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor-Gençlerbirliği Soyunma Odaları

Gaziantepspor-Gençlerbirliği Soyunma Odaları

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup olan Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, ligin ikinci yarısında istedikleri sonuçtan uzak kaldıklarını ve karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydederek, şunları dedi: "Acaba üst sıralara çıkabilir miyiz diye hesap yaparken, şimdi endişe duyuyoruz.

25.04.2016 23:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup olan Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, ligin ikinci yarısında istedikleri sonuçtan uzak kaldıklarını ve karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydederek, şunları dedi:

"Acaba üst sıralara çıkabilir miyiz diye hesap yaparken, şimdi endişe duyuyoruz. Alt sıralarla aramızda 6 puan var. 4 maç için iyi bir puan farkı. Artık bizim daha fazla mücadele edip toparlanmak zorundayız. İlk 18 maçta 26 puan toplayan bir takımız. Biz de bu takımın başındaydık. Taraftarın benzer tezahüratları ilk yarıda da vardı. Biz yeni gelmedik. Devre arasında değişime gidildi. Giden oyuncular var, yerine gelen oyuncuların performansı önemli. Sıkıntı çektiğimiz mevkiler çok net görülüyor. Forvet hattında çok büyük sıkıntı çektik. Sezon başında herkes sıkıntı çekeceğimizi söylüyordu. Gelinen noktada halen 6 puan ilerideyiz. Demek ki iyi işler yapmışız. Buradaki sıkıntı bir an önce toparlanmak lazım. Aslında bugün futbolcu arkadaşlarımız çok istedi ama istek ve arzu da bir yere kadar."

Gençlerbirliği teknik direktörü İbrahim Üzülmez ise karşılaşma boyunca iyi mücadele ederek elde ettikleri 3 puana sevindiklerini ifade ederek "Dolayısıyla bunları yaptığınız zaman sonuç da arkasından geliyor. Gaziantep ekibi için bugün biraz daha zordu. Onlar maçı kazanıp alt sıralardan kurtulmak istedi. Ama biz başarılı olduk. Futbolcular, Gençlerbirliği armasına yakışır bir futbol oynadığı için teşekkür ederim. Kalan 4 maçta da üstümüze düşen görev neyse onu yapacağız. Bu takım her şeyin en iyisini hak ediyor. Gaziantep deplasmanından 3-1 galip dönmek kolay değil. Biz istiyoruz, çalışıyoruz ve karşılığını alıyoruz" diye konuştu.

- Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor-Gençlerbirliği Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement