Gaziantepspor Nokta Transferler Peşinde - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor Nokta Transferler Peşinde

Gaziantepspor Nokta Transferler Peşinde

Gaziantepspor yeni sezona iddialı hazırlanırken, yapılan transferlerle de göz dolduruyor.

27.07.2014 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor yeni sezona iddialı hazırlanırken, yapılan transferlerle de göz dolduruyor. Kırmızı-siyahlı ekibin transfer komitesi nokta transferler için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yeni sezon için farklı bir kadro yapılanmasına giden Gaziantepspor, teknik direktör Okan Buruk ile başlayan değişimi transferlerle sürdürüyor. Yapılan transferlerle takımın gücüne güç katılırken, transfer komitesi nokta transferler için aralıksız çalışıyor. Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl yönetimindeki transfer komitesi, özellikle teknik heyetin talepleri doğrultusunda belirlenen isimler üzerinde yoğunlaşıyor. Yabancı olan bir stoper, bir orta saha, bir sol bek ve bir de forvet için çalışma yürüten transfer komitesi, futbolcuların isimlerini açıklamaktan ise kaçınıyor. Transfer sürecinde bir olumsuzluk yaşanmaması için isim açıklamayan transfer komitesinin, bu transferleri kısa bir süre sonra sonuçlandırması bekleniyor.

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl transfer sürecinde çok hassas hareket ettiklerini belirterek, "Teknik kadromuzun istediği futbolculara ve takviye istediği mevkilere en iyi transferleri yapmaya çalışıyoruz. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek takıma fayda sağlayabilecek futbolcularla görüşüyoruz. Belirlediğimiz 4 isim üzerinde şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Bu futbolcular da aramıza katılırsa umut ediyorum ki bu yıl taraftarlarımıza zevk veren bir futbol seyrettireceğiz. Ayrıca oluşturacağımız kadronun, teknik heyetimizin de başarılı yönetimiyle takımımızı ligde hak ettiği noktalarda bulunduracağına inanıyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor Nokta Transferler Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement