Düzce Valisi Su'dan Gaziler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Düzce Valisi Su'dan Gaziler Günü Mesajı

Düzce Valisi Su\'dan Gaziler Günü Mesajı

Düzce Valisi Ali İhsan Su, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

18.09.2014 13:30  Güncelleme: 14:35

Su, mesajında, TBMM tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e "Gazilik" unvanı ile "Mareşal" rütbesinin verilişinin 93. yıl dönümünü idrak etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Türk insanının, vatanı ve bağımsızlığı için tarih boyunca tüm zorluklara göğüs gerdiğini ifade eden Su, şunları kaydetti:

"Yüce milletimiz, gerektiğinde canını vermekten çekinmeyip, milletimizin daima büyük zaferlere ulaşmasını, hür ve bağımsız yaşamasını sağlamıştır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız bizim için daima ilham ve gurur kaynağı olmuştur. Cennet vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Gaziler Günü vesilesiyle, bu kutsal emanete kararlılıkla sahip çıkarak, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize layık olmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı ve minnet ile anıyor, tüm gazilerimize en içten şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düzce Valisi Su'dan Gaziler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement